169 Epizód

  1. 719: Back to Baking with Lisa Donovan and Anissa Helou

    Közzétéve: 2021. 09. 17.
  2. 690: Confessions of Culinary Superfans

    Közzétéve: 2021. 08. 20.
  3. 717: Summer Kitchens

    Közzétéve: 2021. 08. 13.
  4. 687: All-Star Summer Cookout

    Közzétéve: 2021. 07. 30.
  5. 715: Tasting the Nation with Padma Lakshmi

    Közzétéve: 2021. 07. 16.
  6. 714: A Carla Hall 4th of July

    Közzétéve: 2021. 07. 02.
  7. 713: Light Up Your Grill

    Közzétéve: 2021. 06. 18.
  8. 686: A Conversation with Madhur Jaffrey

    Közzétéve: 2021. 06. 04.
  9. 680: The Sharpest Tools

    Közzétéve: 2021. 05. 28.
  10. 679: Four Persian Cooks

    Közzétéve: 2021. 05. 21.
  11. 678: Say Cheese!

    Közzétéve: 2021. 05. 14.
  12. 734: Mother’s Day with Melissa Clark, Chef Kwame Onwuachi, & Caroline Shin

    Közzétéve: 2021. 05. 07.
  13. 664: Project Cooking

    Közzétéve: 2021. 04. 30.
  14. 663: The Importance of Eating Urchins

    Közzétéve: 2021. 04. 16.
  15. 655: The Seeds of Flavor

    Közzétéve: 2021. 04. 02.
  16. 647: Mexican Food in America

    Közzétéve: 2021. 03. 26.
  17. 703: Spring Cookbook Picks

    Közzétéve: 2021. 03. 12.
  18. 701: The Culture of Drinking

    Közzétéve: 2021. 02. 12.
  19. 697: Cold Weather Cooking

    Közzétéve: 2021. 01. 15.
  20. 695: Sean Brock is Still Learning About Southern Food

    Közzétéve: 2021. 01. 01.

8 / 9

The Splendid Table has always connected people through the common language of food and eating. Now with award-winning food journalist Francis Lam at the helm, we’re bringing forward even more fresh voices and surprising conversations at the intersection of food, people and culture – covering everything from the global appeal of sesame to the impact of Instagram on everyday eating. It’s a food show where everyone is welcome. Produced by American Public Media. Part of the Vox Media Podcast Network

Visit the podcast's native language site