13 Epizód

  1. S.4.1. Leftovers: a history of food waste & preservation with Eleanor Barnett

    Közzétéve: 2024. 06. 24.
  2. 12. The Yellow Kitchen with Irene Olivo and Margaux Vialleron

    Közzétéve: 2022. 07. 05.
  3. 11. On Storytelling in the Kitchen with Numra Siddiqui

    Közzétéve: 2022. 05. 03.
  4. 10. On Writing Cookbooks with Claire Thomson

    Közzétéve: 2022. 03. 29.
  5. 9. Documenting Home Cooking with Rebecca May Johnson

    Közzétéve: 2022. 02. 21.
  6. 8. A Celebratory Recipe of One's Own

    Közzétéve: 2021. 12. 21.
  7. 7. The Dinner Party with Anna Sulan Masing

    Közzétéve: 2021. 10. 26.
  8. 6. On Food and Publishing with Marigold Atkey

    Közzétéve: 2021. 09. 28.
  9. 5. On Food and Community with Rhia Cook

    Közzétéve: 2021. 07. 27.
  10. 4. On Food, Identity and Belonging with Jill Damatac

    Közzétéve: 2021. 06. 21.
  11. 3. On Food and the City with Safia Shakarchi

    Közzétéve: 2021. 05. 24.
  12. 2. On Food and Sustainability with Pilar Pedrinelli

    Közzétéve: 2021. 04. 12.
  13. 1. Meet Irene and Margaux

    Közzétéve: 2021. 03. 06.

1 / 1

A voracious book club podcast, hosted by friends Irene and Margaux. You can expect conversations on books, rabbit holes about authors’ lives, rediscovered classics and author interviews. This podcast may contain details about the food we eat while we read. 

Visit the podcast's native language site