Spooning with Mark Wogan
Podcast készítő Virgin Radio UK - Csütörtökök
100 Epizód
-
PART1: Tasha Ghouri- Chocolate spread, ricotta and pickled quince
Közzétéve: 2025. 04. 30. -
PART2: Tasha Ghouri- Chocolate spread, ricotta and pickled quince
Közzétéve: 2025. 04. 30. -
PART 1: Jeremy Kyle- Marvellous Creations, Scallops and Wild Garlic
Közzétéve: 2025. 04. 23. -
PART2: Jeremy Kyle- Marvellous Creations, Scallops and Wild Garlic
Közzétéve: 2025. 04. 23. -
PART1: Jamie Bamber- Margherita Pizza, Pistachio Gelato and Truffle Porcini Risotto
Közzétéve: 2025. 04. 16. -
PART2: Jamie Bamber- Margherita Pizza, Pistachio Gelato and Truffle Porcini Risotto
Közzétéve: 2025. 04. 16. -
PART 2: Candice Brown- Basque Cheesecake, Cockle Popcorn, Roasted Tomatoes and Deep Fried Scallops
Közzétéve: 2025. 04. 09. -
PART 1: Candice Brown - Basque Cheesecake, Cockle Popcorn, Roasted Tomatoes and Deep Fried Scampi
Közzétéve: 2025. 04. 09. -
PART 1: LOUISE
Közzétéve: 2025. 04. 02. -
PART 2- LOUISE
Közzétéve: 2025. 04. 02. -
PART2: Alan Titchmarsh
Közzétéve: 2025. 03. 27. -
PART 1: Alan Titchmarsh
Közzétéve: 2025. 03. 27. -
Razor Ruddock
Közzétéve: 2025. 03. 13. -
Ferne McCann
Közzétéve: 2025. 03. 06. -
Chris O'Dowd
Közzétéve: 2025. 02. 27. -
Lottie Moss
Közzétéve: 2025. 02. 20. -
Rick Stein
Közzétéve: 2025. 02. 13. -
Jay McGuiness
Közzétéve: 2025. 02. 06. -
James Haskell
Közzétéve: 2025. 01. 30. -
Victoria Smurfit
Közzétéve: 2025. 01. 23.
Join Mark Wogan for Spooning! Set the table and tuck into this brand new podcast, where celebrities accompany Mark for a unique culinary adventure at one of the UK"s most coveted foodie hotspots: Corrigan's Mayfair.Mark greets each guest with a bespoke menu, custom-made to fulfil their foodie fantasies but also to challenge them with what they think they hate. The catch - they'll be blindfolded and not know which they're trying.Watch the podcast on YouTube, follow 'Spooning' on Instagram and TikTok for bite-size laughs, or listen wherever you get your podcasts. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
