840 Epizód

  1. Dipping into Queso

    Közzétéve: 2021. 02. 04.
  2. Saffron: As Good As Gold

    Közzétéve: 2021. 02. 01.
  3. The Paella Episode Panned Out

    Közzétéve: 2021. 01. 28.
  4. The Maligned Lima Bean

    Közzétéve: 2021. 01. 23.
  5. Savor Classics: Jelly Doughnuts

    Közzétéve: 2021. 01. 20.
  6. The Scrapple of Our Eye

    Közzétéve: 2021. 01. 16.
  7. Poppin' Off About Pringles

    Közzétéve: 2021. 01. 14.
  8. The Icewine Cometh

    Közzétéve: 2021. 01. 09.
  9. Cracking Wise with Sage

    Közzétéve: 2021. 01. 06.
  10. Our Daily Cornbread

    Közzétéve: 2021. 01. 01.
  11. Bowled Over by Miso

    Közzétéve: 2020. 12. 30.
  12. Fictional Foods: The Chronicles of Narnia

    Közzétéve: 2020. 12. 25.
  13. Savor Classics: Toasting

    Közzétéve: 2020. 12. 24.
  14. Introducing Anupam Cares

    Közzétéve: 2020. 12. 21.
  15. Savor Classics: Quiche

    Közzétéve: 2020. 12. 18.
  16. Making Peace with Olives

    Közzétéve: 2020. 12. 17.
  17. Listener Mail V: The Inbox Strikes Back

    Közzétéve: 2020. 12. 14.
  18. The Smokin' Pastrami Episode

    Közzétéve: 2020. 12. 10.
  19. The Souped Up Campbell's Episode

    Közzétéve: 2020. 12. 08.
  20. Grapefruit: One Strange Mother Pucker

    Közzétéve: 2020. 12. 03.

23 / 42

Savor digs into how people live and how they eat – and why. Hosts Anney Reese and Lauren Vogelbaum interview the culinary creators and consumers of the world, exploring the science, history, and culture of food and drink, all with a key question in mind: Why do we like what we like, and how can we find more of those things?

Visit the podcast's native language site