838 Epizód

  1. Torta Pascualina: A Deep Cut

    Közzétéve: 2025. 04. 18.
  2. The Shiitake Episode Is the Shiitake Mushroom

    Közzétéve: 2025. 04. 16.
  3. Making Heads or Tails of Gefilte Fish

    Közzétéve: 2025. 04. 10.
  4. The Tempting Turkish Delight Episode

    Közzétéve: 2025. 04. 04.
  5. Savor Classics: Breadfruit

    Közzétéve: 2025. 04. 02.
  6. Introducing: ScienceStuff

    Közzétéve: 2025. 03. 29.
  7. Savor Classics: Cheese Curls (What the Puff?)

    Közzétéve: 2025. 03. 28.
  8. Spilling the Tea on Tea Bags

    Közzétéve: 2025. 03. 26.
  9. You Don't Know Yak

    Közzétéve: 2025. 03. 21.
  10. Raising Questions About Irish Soda Bread

    Közzétéve: 2025. 03. 19.
  11. Cholula: Condiment to Be

    Közzétéve: 2025. 03. 12.
  12. The Enticing Jollof Rice Episode

    Közzétéve: 2025. 03. 07.
  13. The Very Special Cognac Episode

    Közzétéve: 2025. 03. 05.
  14. A Little Goes a Long Caraway

    Közzétéve: 2025. 03. 01.
  15. Savor Classics: Pepperoni

    Közzétéve: 2025. 02. 21.
  16. The Long and Short of Shortbread

    Közzétéve: 2025. 02. 20.
  17. Abalone: Happy Snails to You

    Közzétéve: 2025. 02. 14.
  18. Savor Tackles Gatorade

    Közzétéve: 2025. 02. 12.
  19. Paneer: Hear, Hear!

    Közzétéve: 2025. 02. 05.
  20. In Luck With Mandarin Oranges

    Közzétéve: 2025. 02. 01.

2 / 42

Savor digs into how people live and how they eat – and why. Hosts Anney Reese and Lauren Vogelbaum interview the culinary creators and consumers of the world, exploring the science, history, and culture of food and drink, all with a key question in mind: Why do we like what we like, and how can we find more of those things?

Visit the podcast's native language site