840 Epizód

  1. Zinfandel: All We Do Is Zin

    Közzétéve: 2022. 10. 20.
  2. This Episode Is the Pear

    Közzétéve: 2022. 10. 17.
  3. Curling Up with Dried Bonito Flakes

    Közzétéve: 2022. 10. 12.
  4. Introducing: Hungry for History with Eva Longoria and Maite Gomez-Rejón

    Közzétéve: 2022. 10. 11.
  5. Savor Classics: American Cheese

    Közzétéve: 2022. 10. 07.
  6. Dill Us In

    Közzétéve: 2022. 10. 05.
  7. The Tender Injera Episode

    Közzétéve: 2022. 10. 03.
  8. Green Papaya Salad Days

    Közzétéve: 2022. 10. 03.
  9. Pop Rocks: A Real Gas

    Közzétéve: 2022. 09. 22.
  10. Savor Side Dish: Put a Ranch Ring On It

    Közzétéve: 2022. 09. 20.
  11. Fictional Foods: ‘Steven Universe’

    Közzétéve: 2022. 09. 19.
  12. Hefeweizen Up

    Közzétéve: 2022. 09. 15.
  13. For Whom the Bell Pepper Tolls

    Közzétéve: 2022. 09. 08.
  14. Savor Classics: Pavlova

    Közzétéve: 2022. 09. 07.
  15. The Spicy Masala Chai Episode

    Közzétéve: 2022. 09. 02.
  16. Savor Classics: Bacon

    Közzétéve: 2022. 08. 31.
  17. Listener Mail XIII: The Story of the Faithful Inbox

    Közzétéve: 2022. 08. 31.
  18. The Arepa Episode Takes the Corn Cake

    Közzétéve: 2022. 08. 26.
  19. The Unexpired Twinkies Episode

    Közzétéve: 2022. 08. 19.
  20. Feta Cheese: Into the Feta-Verse

    Közzétéve: 2022. 08. 12.

14 / 42

Savor digs into how people live and how they eat – and why. Hosts Anney Reese and Lauren Vogelbaum interview the culinary creators and consumers of the world, exploring the science, history, and culture of food and drink, all with a key question in mind: Why do we like what we like, and how can we find more of those things?

Visit the podcast's native language site