759 Epizód

  1. 619. Eating the Minnesota Twins Lucky Sausage

    Közzétéve: 2024. 05. 24.
  2. 618. Raw Cheese Made With Milk Containing HPAI

    Közzétéve: 2024. 05. 22.
  3. 617. HPAI in Pasteurized Milk

    Közzétéve: 2024. 05. 20.
  4. 616. Thawing and Refreezing Meat Multiple Times

    Közzétéve: 2024. 05. 17.
  5. 615. Pickles From a Jar Used to Marinate Raw Pork

    Közzétéve: 2024. 05. 15.
  6. 614. Waffle House Magic Marker System

    Közzétéve: 2024. 05. 13.
  7. 613. Poultry Grill Tongs Rinsed Under Very Hot Water

    Közzétéve: 2024. 05. 10.
  8. 612. Making Smoothies in a Blender Carafe and Rinsing With Very Hot and High Pressure Water but No Soap

    Közzétéve: 2024. 05. 08.
  9. 611. Eating at a Restaurant Under a Bridge

    Közzétéve: 2024. 05. 06.
  10. 610. Unrefrigerated Unlabeled Pickled Quail Eggs From a Country Store

    Közzétéve: 2024. 05. 03.
  11. 609. Unexpected Powdered Gravy

    Közzétéve: 2024. 05. 01.
  12. 608. Breaking Your Eggs on Something Pointed

    Közzétéve: 2024. 04. 29.
  13. 607. Giving CPR to a Baby Rabbit

    Közzétéve: 2024. 04. 26.
  14. 606. Shaking Hands

    Közzétéve: 2024. 04. 24.
  15. 605. Only Washing Your Veggies After Peeling

    Közzétéve: 2024. 04. 22.
  16. 604. A Cut Apple That Has Been to School Twice

    Közzétéve: 2024. 04. 19.
  17. 603. Drinking Water That Had a Body in It for a Month

    Közzétéve: 2024. 04. 17.
  18. 602. Hamburger Made With a Bun Touching Raw Meat

    Közzétéve: 2024. 04. 15.
  19. 601. Reusing Electric Kettle Water

    Közzétéve: 2024. 04. 12.
  20. 600. Eating Raw Chicken Every Day

    Közzétéve: 2024. 04. 10.

8 / 38

Risky or Not is a short podcast from Professor Ben Chapman from North Carolina State University, and Dr. Don Schaffner from Rutgers University. Dr. Don and Professor Chapman promise to do their best not to waffle, dither, dissemble or equivocate, and to give straight up answers about whether something is risky or not.

Visit the podcast's native language site