Risky or Not?
Podcast készítő Don Schaffner and Ben Chapman
759 Epizód
-
619. Eating the Minnesota Twins Lucky Sausage
Közzétéve: 2024. 05. 24. -
618. Raw Cheese Made With Milk Containing HPAI
Közzétéve: 2024. 05. 22. -
617. HPAI in Pasteurized Milk
Közzétéve: 2024. 05. 20. -
616. Thawing and Refreezing Meat Multiple Times
Közzétéve: 2024. 05. 17. -
615. Pickles From a Jar Used to Marinate Raw Pork
Közzétéve: 2024. 05. 15. -
614. Waffle House Magic Marker System
Közzétéve: 2024. 05. 13. -
613. Poultry Grill Tongs Rinsed Under Very Hot Water
Közzétéve: 2024. 05. 10. -
612. Making Smoothies in a Blender Carafe and Rinsing With Very Hot and High Pressure Water but No Soap
Közzétéve: 2024. 05. 08. -
611. Eating at a Restaurant Under a Bridge
Közzétéve: 2024. 05. 06. -
610. Unrefrigerated Unlabeled Pickled Quail Eggs From a Country Store
Közzétéve: 2024. 05. 03. -
609. Unexpected Powdered Gravy
Közzétéve: 2024. 05. 01. -
608. Breaking Your Eggs on Something Pointed
Közzétéve: 2024. 04. 29. -
607. Giving CPR to a Baby Rabbit
Közzétéve: 2024. 04. 26. -
606. Shaking Hands
Közzétéve: 2024. 04. 24. -
605. Only Washing Your Veggies After Peeling
Közzétéve: 2024. 04. 22. -
604. A Cut Apple That Has Been to School Twice
Közzétéve: 2024. 04. 19. -
603. Drinking Water That Had a Body in It for a Month
Közzétéve: 2024. 04. 17. -
602. Hamburger Made With a Bun Touching Raw Meat
Közzétéve: 2024. 04. 15. -
601. Reusing Electric Kettle Water
Közzétéve: 2024. 04. 12. -
600. Eating Raw Chicken Every Day
Közzétéve: 2024. 04. 10.
Risky or Not is a short podcast from Professor Ben Chapman from North Carolina State University, and Dr. Don Schaffner from Rutgers University. Dr. Don and Professor Chapman promise to do their best not to waffle, dither, dissemble or equivocate, and to give straight up answers about whether something is risky or not.
