759 Epizód

  1. 559. Waffles

    Közzétéve: 2024. 01. 05.
  2. 558. Not Sanitizing a Food Thermometer

    Közzétéve: 2024. 01. 03.
  3. 557. Robin in the Supermarket

    Közzétéve: 2024. 01. 01.
  4. 556. Storing Celery and Carrots in Water in the Refrigerator

    Közzétéve: 2023. 12. 29.
  5. 555. Reusing a Prosciutto Plastic Bag

    Közzétéve: 2023. 12. 27.
  6. 554. Eating Lung

    Közzétéve: 2023. 12. 25.
  7. 553. Garlic From China

    Közzétéve: 2023. 12. 22.
  8. 552. Tuna From a Can Freshly Dented at Home

    Közzétéve: 2023. 12. 20.
  9. 551. Jungle Juice in a Tub

    Közzétéve: 2023. 12. 18.
  10. 550. Water for Cooking Held in the Danger Zone

    Közzétéve: 2023. 12. 15.
  11. 549. Putting a Turkey on Your Head

    Közzétéve: 2023. 12. 13.
  12. 548. Cleaning the Toilet Brushes in the Dishwasher Top Rack

    Közzétéve: 2023. 12. 11.
  13. 547. Overheated Canned and Jarred Foods

    Közzétéve: 2023. 12. 08.
  14. 546. Canned Food From a Fire

    Közzétéve: 2023. 12. 06.
  15. 545. Steak House Pub Cheese in a Shared Crock

    Közzétéve: 2023. 12. 04.
  16. 544. Toddler Getting Into Kitchen Trash

    Közzétéve: 2023. 12. 01.
  17. 543. Eating Table Syrup From IHOP Containing Food Hidden by College Students

    Közzétéve: 2023. 11. 29.
  18. 542. Hissing Foaming Canned Blueberries

    Közzétéve: 2023. 11. 27.
  19. 541. Unlicensed San Francisco Street Vendors

    Közzétéve: 2023. 11. 24.
  20. 540. Cold Water Turkey Thawing

    Közzétéve: 2023. 11. 22.

11 / 38

Risky or Not is a short podcast from Professor Ben Chapman from North Carolina State University, and Dr. Don Schaffner from Rutgers University. Dr. Don and Professor Chapman promise to do their best not to waffle, dither, dissemble or equivocate, and to give straight up answers about whether something is risky or not.

Visit the podcast's native language site