439 Epizód

  1. INTERVIEW: A New Kind of Collaboration for Mighty Quinn's & Otto's Tacos

    Közzétéve: 2021. 02. 01.
  2. INTERVIEW: Talking PR with Steven Hall, Owner of Hall PR

    Közzétéve: 2021. 01. 25.
  3. INTERVIEW: Andrea Borgen Abdallah, Owner of LA's Barcito & Bodega

    Közzétéve: 2021. 01. 18.
  4. INTERVIEW: Restaurant Consultant, Christopher Tunnah

    Közzétéve: 2021. 01. 11.
  5. The KPIs of Human Connection

    Közzétéve: 2021. 01. 04.
  6. Hindsight is 2020

    Közzétéve: 2020. 12. 28.
  7. INTERVIEW: Peter Fader, Wharton Professor and Bestselling Author

    Közzétéve: 2020. 12. 21.
  8. Should You Spend $500 on Facebook Ads?

    Közzétéve: 2020. 12. 14.
  9. 10 Metrics All Restaurants Should Track

    Közzétéve: 2020. 12. 07.
  10. When the Pandemic Hits the Holidays

    Közzétéve: 2020. 11. 30.
  11. INTERVIEW: Amin Yazdani, Founder and CEO of Craver App

    Közzétéve: 2020. 11. 23.
  12. A Blueprint for Achieving Any Goal

    Közzétéve: 2020. 11. 16.
  13. Setting S.M.A.R.T. Goals

    Közzétéve: 2020. 11. 09.
  14. Goals-Oriented vs. Systems-Oriented

    Közzétéve: 2020. 11. 02.
  15. Q & A Session: Round 2

    Közzétéve: 2020. 10. 26.
  16. INTERVIEW: Robert Maynard, CEO & Co-Founder of Famous Toastery

    Közzétéve: 2020. 10. 19.
  17. Preparing for the Second Wave

    Közzétéve: 2020. 10. 12.
  18. Q & A Session: Your Questions Answered!

    Közzétéve: 2020. 10. 05.
  19. Two Years into the Future

    Közzétéve: 2020. 09. 28.
  20. INTERVIEW: James Whitelock, Host of The Marketing Rules Podcast

    Közzétéve: 2020. 09. 21.

18 / 22

The Restaurant Strategy podcast is dedicated helping independent restaurant owners increase the profitability of their restaurants. Hosted by industry expert, Chip Klose, the focus is split between operations and marketing... two episodes every single week. What would your life look like if your restaurant could deliver consistent, predictable 20% returns?

Visit the podcast's native language site