RESTAURANT STRATEGY
Podcast készítő Chip Klose
439 Epizód
-
INTERVIEW: A New Kind of Collaboration for Mighty Quinn's & Otto's Tacos
Közzétéve: 2021. 02. 01. -
INTERVIEW: Talking PR with Steven Hall, Owner of Hall PR
Közzétéve: 2021. 01. 25. -
INTERVIEW: Andrea Borgen Abdallah, Owner of LA's Barcito & Bodega
Közzétéve: 2021. 01. 18. -
INTERVIEW: Restaurant Consultant, Christopher Tunnah
Közzétéve: 2021. 01. 11. -
The KPIs of Human Connection
Közzétéve: 2021. 01. 04. -
Hindsight is 2020
Közzétéve: 2020. 12. 28. -
INTERVIEW: Peter Fader, Wharton Professor and Bestselling Author
Közzétéve: 2020. 12. 21. -
Should You Spend $500 on Facebook Ads?
Közzétéve: 2020. 12. 14. -
10 Metrics All Restaurants Should Track
Közzétéve: 2020. 12. 07. -
When the Pandemic Hits the Holidays
Közzétéve: 2020. 11. 30. -
INTERVIEW: Amin Yazdani, Founder and CEO of Craver App
Közzétéve: 2020. 11. 23. -
A Blueprint for Achieving Any Goal
Közzétéve: 2020. 11. 16. -
Setting S.M.A.R.T. Goals
Közzétéve: 2020. 11. 09. -
Goals-Oriented vs. Systems-Oriented
Közzétéve: 2020. 11. 02. -
Q & A Session: Round 2
Közzétéve: 2020. 10. 26. -
INTERVIEW: Robert Maynard, CEO & Co-Founder of Famous Toastery
Közzétéve: 2020. 10. 19. -
Preparing for the Second Wave
Közzétéve: 2020. 10. 12. -
Q & A Session: Your Questions Answered!
Közzétéve: 2020. 10. 05. -
Two Years into the Future
Közzétéve: 2020. 09. 28. -
INTERVIEW: James Whitelock, Host of The Marketing Rules Podcast
Közzétéve: 2020. 09. 21.
The Restaurant Strategy podcast is dedicated helping independent restaurant owners increase the profitability of their restaurants. Hosted by industry expert, Chip Klose, the focus is split between operations and marketing... two episodes every single week. What would your life look like if your restaurant could deliver consistent, predictable 20% returns?
