134 Epizód

  1. 128. Hot Spot: Scott Linder of Matū + Matū Kai

    Közzétéve: 2025. 07. 02.
  2. 127. Aitor Zabala: Somni Reimagined

    Közzétéve: 2025. 06. 11.
  3. 126. Pablo Rivero: Powering Restaurants in a New Era

    Közzétéve: 2025. 05. 28.
  4. 125: Hot Spot: Kwame Onwuachi of Tatiana

    Közzétéve: 2025. 05. 14.
  5. 124. Andrew Wong: Our Chinese Restaurant

    Közzétéve: 2025. 04. 23.
  6. 123. Hot Spot: Fariyal Abdullahi of Hav & Mar

    Közzétéve: 2025. 04. 09.
  7. 122. Ryan Cole of Salsify at the Roadhouse

    Közzétéve: 2025. 03. 27.
  8. 121. Laurent Gardinier: Leading Relais & Châteaux

    Közzétéve: 2025. 03. 05.
  9. Effects Of Change Ep. 6: Fawn Weaver + Series Round Up

    Közzétéve: 2025. 02. 19.
  10. Effects Of Change Ep. 5: Clare Reichenbach + Tim Brooke-Web

    Közzétéve: 2025. 02. 19.
  11. Effects Of Change Ep. 4: Melina Shannon-DiPietro + Juliane Caillouette Noble

    Közzétéve: 2025. 02. 19.
  12. Effects Of Change Ep. 3: Daniel Humm + Elena Reygadas

    Közzétéve: 2025. 02. 19.
  13. Effects Of Change Ep. 2: Sean Sherman + Rupa Bhattacharya

    Közzétéve: 2025. 02. 19.
  14. Effects Of Change Ep. 1: Jamila Robinson + Gabriel Ornelas

    Közzétéve: 2025. 02. 12.
  15. 120. Thomas McNaughton + Ryan Pollnow: Building Culture & Community

    Közzétéve: 2025. 02. 05.
  16. 119. Hot Spot: Murray Paterson of MURI

    Közzétéve: 2025. 01. 15.
  17. 118. Santiago Perez: A Celebration of Mexican Culture

    Közzétéve: 2024. 12. 11.
  18. 117. Hot Spot: Guillaume Thomas + Andrew Weir of Martingale Cognac

    Közzétéve: 2024. 11. 20.
  19. 116. Debby Soo: OpenTable Reimagines Reservations

    Közzétéve: 2024. 10. 30.
  20. 115. Mauro Colagreco: The Next Era for Chefs

    Közzétéve: 2024. 10. 16.

1 / 7

On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.

Visit the podcast's native language site