426 Epizód

  1. Steve Cavendish- Editor- The Nashville Banner

    Közzétéve: 2023. 02. 26.
  2. Hard To Heart with Mikey and Brian from the Mockingbird

    Közzétéve: 2023. 02. 24.
  3. Brandon's Book Club Featuring Steven Smithing, Justin Maestas, and Linda Styll (Brandon's Mom)

    Közzétéve: 2023. 02. 19.
  4. Hard To Heart with Mikey and Brian from the Mockingbird

    Közzétéve: 2023. 02. 16.
  5. #theroundup Valentines edition with Sean "Big Daddy" Porter

    Közzétéve: 2023. 02. 11.
  6. Hard to Heart- The Boys of the Bird Podcast with Mikey and Brian from The Mockingbird

    Közzétéve: 2023. 02. 10.
  7. Carey Bringle- Owner- Peg Leg Porker, Bringle's Smoking Oasis

    Közzétéve: 2023. 02. 06.
  8. The Roundup 1-30-23

    Közzétéve: 2023. 01. 29.
  9. Joe Buonavolanto III -VP- Buona Beef

    Közzétéve: 2023. 01. 23.
  10. The Roundup Featuring Chef Andy Little Chef/Partner- Josephine

    Közzétéve: 2023. 01. 20.
  11. Lyle Richardson- COO- A. Marshall Hospitality

    Közzétéve: 2023. 01. 16.
  12. Becca Gardner- CEO/ Founder of NKD LDY

    Közzétéve: 2023. 01. 08.
  13. The Roundup 12-31-22

    Közzétéve: 2022. 12. 31.
  14. Brandon's Book Club- The Comfort Crisis

    Közzétéve: 2022. 12. 11.
  15. Jason Ellis- Supersource and Kevin Rose- Koorsen Fire and Security

    Közzétéve: 2022. 12. 05.
  16. #theroundup 12-2-22

    Közzétéve: 2022. 12. 01.
  17. Anna and Lauren from Netchex

    Közzétéve: 2022. 11. 27.
  18. Jen Hidinger-Kendrick- Co-Founder- The Giving Kitchen and Marcia Masulla- CEO- ROAR

    Közzétéve: 2022. 11. 20.
  19. Ronald Cerdas and Adriana Ortega- Owners- Succulent Vegan Tacos

    Közzétéve: 2022. 11. 14.
  20. Arnold Myint-Owner- International Market

    Közzétéve: 2022. 11. 06.

7 / 22

This is a podcast made for and about the people of the Nashville Restaurant community. Our goal is to gain others perspectives and learn from their experiences. Listen for interviews with Chefs, Restauranteurs, authors, industry leaders, and much more! This is not a podcast where we talk about food, we talk about food people.

Visit the podcast's native language site