200 Epizód

  1. Carignan in the Mediterranean

    Közzétéve: 2022. 06. 22.
  2. Priorat

    Közzétéve: 2022. 06. 17.
  3. Mourvèdre

    Közzétéve: 2022. 04. 18.
  4. Interview with Edouard Parinet of Château du Moulin-à-Vent

    Közzétéve: 2022. 02. 14.
  5. Interview with Ricard Rofes of Scala Dei

    Közzétéve: 2022. 02. 06.
  6. Interview with Mayte Calvo de la Banda of Bodegas Bilbainos

    Közzétéve: 2022. 02. 01.
  7. Pinot Gris/Grigio

    Közzétéve: 2022. 01. 11.
  8. Interview with Alex Rosanelli of Hound's Tree

    Közzétéve: 2021. 12. 20.
  9. Riesling

    Közzétéve: 2021. 10. 25.
  10. Tempranillo

    Közzétéve: 2021. 10. 12.
  11. Taking the MW Exam

    Közzétéve: 2021. 10. 02.
  12. The Identity of Cava

    Közzétéve: 2021. 08. 15.
  13. Winemaker Interview: Peter Fraser of Yangarra

    Közzétéve: 2021. 07. 27.
  14. Bolivia

    Közzétéve: 2021. 06. 30.
  15. Sauvignon Blanc

    Közzétéve: 2021. 05. 21.
  16. Chenin Blanc

    Közzétéve: 2021. 05. 03.
  17. Merlot

    Közzétéve: 2021. 04. 15.
  18. Interview with Michael Terrien of Obsidian Ridge

    Közzétéve: 2021. 03. 23.
  19. Syrah/Shiraz

    Közzétéve: 2021. 03. 15.
  20. Grenache

    Közzétéve: 2021. 03. 01.

3 / 10

An Englishman in California soaking up the sun, I am a WSET Diploma graduate and Certified WSET Educator. I blog about wine, teach it at all levels, and drink plenty of it. Follow me on twitter @mattswineworld or check out my website: matthewsworldofwineanddrink.com

Visit the podcast's native language site