Matbakh | Food of the Arab World
Podcast készítő afikra
41 Epizód
-
Palestine on a Plate | Joudie Kalla
Közzétéve: 2022. 12. 06. -
Sami Zubaida | Ethnicity of Arab Food
Közzétéve: 2022. 11. 03. -
Halal Food | Febe Armanios
Közzétéve: 2022. 10. 12. -
Mediterranean Perception in Cookbooks | Claudia Roden
Közzétéve: 2022. 09. 18. -
The Migrant Kitchen | Nasser Jaber
Közzétéve: 2022. 08. 30. -
Ancient Egyptian Food | Mennat-Allah El Dorry
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
Mama Ghannouj | Dima Adra
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
Bahraini Cuisine | Tala Bashmi
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
Eat Like a Sultan: Medieval Arab Cooking | Daniel Newman
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
A Movable (Arabesque) Feast | Reem Kassis
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
The Evolution of Moroccan Cuisine | Nargisse Benkabbou
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
Marketing Egyptian Cuisine | Moustafa Elrefaey
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
Medieval Arab Cookery | Charles Perry
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
The Palestinian Chef Behind Ottolenghi | Sami Tamimi
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
Egyptian Food on Social Media | Wesam Masoud
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
Celeriac Shawarma & Other Lebanese Roots at Noma, Copenhagen | Tarek Alameddine
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
Bethany Kehdy | Lebanese Cuisine From Baskinta to the World
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
Souk El Tayeb | Kamal Mouzawak
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
Anissa Helou | Feast: Food of the Islamic World & Other Cookbooks
Közzétéve: 2022. 08. 22. -
Sumac & Cooking in Bethlahem | Fadi Kattan
Közzétéve: 2022. 08. 22.
Matbakh is a podcast series about eating, making, appreciating and learning about the food and drink of the Arab world. We invite chefs, restaurateurs and food historians, critics and writers to share their takes on the best of what the Arab kitchen has to offer – both past and present. We delve into well-loved and under-appreciated dishes, ingredients and flavors, as well as the history of the region’s food and what its future might be, always highlighting little anecdotes and food stories that our guests know and cherish.
