41 Epizód

  1. Palestine on a Plate | Joudie Kalla

    Közzétéve: 2022. 12. 06.
  2. Sami Zubaida | Ethnicity of Arab Food

    Közzétéve: 2022. 11. 03.
  3. Halal Food | Febe Armanios

    Közzétéve: 2022. 10. 12.
  4. Mediterranean Perception in Cookbooks | Claudia Roden

    Közzétéve: 2022. 09. 18.
  5. The Migrant Kitchen | Nasser Jaber

    Közzétéve: 2022. 08. 30.
  6. Ancient Egyptian Food | Mennat-Allah El Dorry

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  7. Mama Ghannouj | Dima Adra

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  8. Bahraini Cuisine | Tala Bashmi

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  9. Eat Like a Sultan: Medieval Arab Cooking | Daniel Newman

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  10. A Movable (Arabesque) Feast | Reem Kassis

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  11. The Evolution of Moroccan Cuisine | Nargisse Benkabbou

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  12. Marketing Egyptian Cuisine | Moustafa Elrefaey

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  13. Medieval Arab Cookery | Charles Perry

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  14. The Palestinian Chef Behind Ottolenghi | Sami Tamimi

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  15. Egyptian Food on Social Media | Wesam Masoud

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  16. Celeriac Shawarma & Other Lebanese Roots at Noma, Copenhagen | Tarek Alameddine

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  17. Bethany Kehdy | Lebanese Cuisine From Baskinta to the World

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  18. Souk El Tayeb | Kamal Mouzawak

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  19. Anissa Helou | Feast: Food of the Islamic World & Other Cookbooks

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  20. Sumac & Cooking in Bethlahem | Fadi Kattan

    Közzétéve: 2022. 08. 22.

2 / 3

Matbakh is a podcast series about eating, making, appreciating and learning about the food and drink of the Arab world. We invite chefs, restaurateurs and food historians, critics and writers to share their takes on the best of what the Arab kitchen has to offer – both past and present. We delve into well-loved and under-appreciated dishes, ingredients and flavors, as well as the history of the region’s food and what its future might be, always highlighting little anecdotes and food stories that our guests know and cherish.

Visit the podcast's native language site