84 Epizód

  1. Do We Need a National Food Museum?

    Közzétéve: 2023. 02. 23.
  2. Michael Moss, From War Correspondent to a War on Bad Food

    Közzétéve: 2023. 02. 20.
  3. What's Next? A Conversation about the White House Conference on Hunger, Nutrition, and Health

    Közzétéve: 2023. 02. 02.
  4. Kirsten Tobey: Creating a Revolution in School Food

    Közzétéve: 2023. 01. 26.
  5. Slow Cooked: Marion Nestle's New Memoir

    Közzétéve: 2022. 10. 27.
  6. To Fall in Love, Drink This

    Közzétéve: 2022. 10. 06.
  7. When you teach a doctor to cook...

    Közzétéve: 2022. 09. 22.
  8. Flipping for Filipino Barbecue: The Fattened Caf

    Közzétéve: 2022. 09. 16.
  9. Eat Like a Pig, Run Like a Horse

    Közzétéve: 2022. 09. 09.
  10. Matthew Martin, From Homeless to Hero

    Közzétéve: 2022. 07. 28.
  11. Brewing the American Dream (Part 2)

    Közzétéve: 2022. 07. 15.
  12. Brewing the American Dream (Part 1)

    Közzétéve: 2022. 07. 15.
  13. Lawyers to the (FOOD) Rescue

    Közzétéve: 2022. 06. 13.
  14. Lance Gould: From Huff Po to Elephants, Food and the Brooklyn Story Lab

    Közzétéve: 2022. 05. 18.
  15. Chef Josh Lewin Builds His Dream House

    Közzétéve: 2022. 04. 28.
  16. Her Eminence, Nancy Harmon Jenkins

    Közzétéve: 2022. 04. 07.
  17. Young Guns: Jack Barber of Mainely Burgers

    Közzétéve: 2022. 03. 29.
  18. Henry Patterson is off to Poland

    Közzétéve: 2022. 03. 22.
  19. Marion Nestle: A Modern Day Joan of Arc?

    Közzétéve: 2022. 03. 07.
  20. Darin Detwiler: Tragedy Carves a Food Safety Hero

    Közzétéve: 2022. 03. 01.

2 / 5

From Let's Talk About Food, Kochleffel is a new special series that focuses on the remarkable contributions of Jewish women to the world of food. Host Louisa Kasdon interviews chefs, writers, and more, giving us a picture of women who have contributed to food and food dialogue.

Visit the podcast's native language site