85 Epizód

  1. Food is a Conduit with Marci Waldman

    Közzétéve: 2019. 06. 06.
  2. Bonus: Live with Priya Krishna

    Közzétéve: 2019. 05. 29.
  3. Don't Boil the Ocean with Kelly Fields

    Közzétéve: 2019. 05. 21.
  4. Vallery Lomas: It's Complicated

    Közzétéve: 2019. 05. 08.
  5. It’s All About Timing with Mona Talbott and Kate Arding

    Közzétéve: 2019. 05. 02.
  6. Cécile McLorin Salvant on Food, Music + Desire

    Közzétéve: 2019. 04. 25.
  7. Elazar Sontag on Cooking, Writing + Anxiety

    Közzétéve: 2019. 04. 18.
  8. Why You with Hali Bey Ramdene

    Közzétéve: 2019. 04. 03.
  9. Start Before You're Ready with Cecile Richards and Lauren Peterson

    Közzétéve: 2019. 03. 27.
  10. Bonus: Cookbook Real Talk: An EATT Event

    Közzétéve: 2019. 03. 19.
  11. Bonus: Atlanta's Queer Women in Food

    Közzétéve: 2019. 03. 12.
  12. Bonus: Behind the Scenes at Oxo

    Közzétéve: 2019. 03. 07.
  13. On Building Community with Liz Alpern

    Közzétéve: 2019. 02. 27.
  14. On Mentorship with Hawa Hassan and Beth Linskey

    Közzétéve: 2019. 02. 20.
  15. On Food as Conversation with Yasmin Khan

    Közzétéve: 2019. 02. 13.
  16. On Being a Leader with Ashley Christensen

    Közzétéve: 2019. 02. 07.
  17. On Embracing Fear with The Rousseau Sisters

    Közzétéve: 2019. 01. 30.
  18. On Telling Women's Stories with Sara B. Franklin

    Közzétéve: 2019. 01. 24.
  19. Asha Gomez, On Her Own Terms

    Közzétéve: 2019. 01. 18.
  20. On Partnership with Jody Williams and Rita Sodi

    Közzétéve: 2019. 01. 09.

4 / 5

Cookbook author Julia Turshen speaks to some of the most interesting people in and around food. The conversations thoughtfully explore varied themes such as cooking, writing, mental health, relationships (professional and personal), volunteering, and more.

Visit the podcast's native language site