Japan Eats!
Podcast készítő Heritage Radio Network - Csütörtökök
384 Epizód
-
Episode 104: Modern Nikkei Cuisine in the Heart of Manhattan
Közzétéve: 2017. 11. 27. -
Episode 103: The Incredible Power of Natto
Közzétéve: 2017. 11. 20. -
Episode 102: How I Became a Traditional Comic Storyteller in Japan
Közzétéve: 2017. 11. 13. -
Episode 101: An Introduction to Kaiseki
Közzétéve: 2017. 10. 30. -
Episode 100: My Apprenticeship at a Japanese Sake Brewery
Közzétéve: 2017. 10. 23. -
Episode 99: Japanese Tableware with Elizabeth Andoh
Közzétéve: 2017. 10. 16. -
Episode 98: Table for Two USA
Közzétéve: 2017. 10. 09. -
Episode 97: Japanese Whisky: Balance & Harmony
Közzétéve: 2017. 10. 02. -
Episode 96: The Art of Mochi
Közzétéve: 2017. 09. 25. -
Episode 95: New Style Sushi: Balancing Tradition and Creativity
Közzétéve: 2017. 09. 18. -
Episode 94: The Japanese Pantry
Közzétéve: 2017. 09. 11. -
Episode 93: A Whale of a Tale
Közzétéve: 2017. 08. 07. -
Episode 92: Miss Sake USA!!!
Közzétéve: 2017. 07. 31. -
Episode 91: Why Does Aged Raw Fish Taste Great?
Közzétéve: 2017. 07. 24. -
Episode 90: Japanese School Lunch
Közzétéve: 2017. 07. 17. -
Episode 89: What is Iekei Ramen?
Közzétéve: 2017. 07. 10. -
Episode 88: Beyond Sushi
Közzétéve: 2017. 06. 26. -
Episode 87: Translating the History of Japanese Americans
Közzétéve: 2017. 06. 12. -
Episode 86: Inspired by Japanese Cuisine
Közzétéve: 2017. 06. 05. -
Episode 85: The Craftsmen Behind Your Glass of Sake
Közzétéve: 2017. 05. 29.
What is Japanese food? Sushi, or ramen, or kaiseki? What about Izakaya? Akiko Katayama, a Japanese native, New York-based food writer and director of the New York Japanese Culinary Academy, tells you all about real Japanese food and food culture. With guests ranging from sake producers with generations of experience to American chefs pushing the envelope of Japanese gastronomy, Japanese cuisine is demystified here!
