Japan Eats!
Podcast készítő Heritage Radio Network - Csütörtökök
384 Epizód
-
Nourishing Japan: Lessons from Japanese Food Education
Közzétéve: 2020. 02. 17. -
In Pursuit of Perfect Sushi
Közzétéve: 2020. 02. 10. -
Episode 182: My Take On Nikkei Cuisine
Közzétéve: 2020. 01. 28. -
Episode 181: In Pursuit of The Kaiseki Philosophy
Közzétéve: 2020. 01. 20. -
Episode 180: Unique Kitchen Tools of Japan
Közzétéve: 2020. 01. 14. -
Episode 179: Japanese Home Cooking by Sonoko Sakai
Közzétéve: 2019. 12. 16. -
Episode 178: Visting the Home of Shochu
Közzétéve: 2019. 12. 09. -
Episode 177: My Career in Omotehashi
Közzétéve: 2019. 12. 02. -
Episode 176: What Is The Future of American Sake?
Közzétéve: 2019. 11. 25. -
Episode 175: Is the New Toyosu Fish Market Better Than the Legendary Tsukiji?
Közzétéve: 2019. 11. 18. -
Episode 174: What To Drink With Sushi
Közzétéve: 2019. 10. 22. -
Episode 173: Tradition & Innovation Under One Roof
Közzétéve: 2019. 10. 14. -
Episode 172: The Life Of A Specialty Cake Designer
Közzétéve: 2019. 10. 07. -
Episode 171: The Story of Sake Bar Satsuko
Közzétéve: 2019. 10. 01. -
Episode 170: Miso, Natto, Tsukemono: Japanese Fermented Foods
Közzétéve: 2019. 09. 23. -
Episode 169: Complete Guide to Japanese Drinks
Közzétéve: 2019. 09. 16. -
Episode 168: Salon du Sake
Közzétéve: 2019. 09. 09. -
Episode 167: Supporting Japanese Regional Culture Through Sake And Shochu
Közzétéve: 2019. 08. 05. -
Episode 166: What Is Kakigori?
Közzétéve: 2019. 07. 29. -
Episode 165: Succeeding the Legend
Közzétéve: 2019. 07. 22.
What is Japanese food? Sushi, or ramen, or kaiseki? What about Izakaya? Akiko Katayama, a Japanese native, New York-based food writer and director of the New York Japanese Culinary Academy, tells you all about real Japanese food and food culture. With guests ranging from sake producers with generations of experience to American chefs pushing the envelope of Japanese gastronomy, Japanese cuisine is demystified here!
