35 Epizód

  1. Schiacciata con l’Uva

    Közzétéve: 2020. 09. 21.
  2. Fig Crostini // Crostini di Fichi

    Közzétéve: 2020. 09. 14.
  3. Gnudi

    Közzétéve: 2020. 09. 07.
  4. Panzanella

    Közzétéve: 2020. 08. 31.
  5. Lemon Granita // Granita al Limone

    Közzétéve: 2020. 08. 10.
  6. Pici all'Aglione

    Közzétéve: 2020. 08. 03.
  7. Pesto alla Genovese

    Közzétéve: 2020. 07. 27.
  8. Fried Zucchini Blossoms // Fiori di Zucca Fritti

    Közzétéve: 2020. 07. 20.
  9. Orecchiette

    Közzétéve: 2020. 07. 13.
  10. Tiramisù

    Közzétéve: 2020. 07. 06.
  11. Meatballs and Tomato Sauce // Polpette al Sugo

    Közzétéve: 2020. 06. 29.
  12. Fried Eggplant // Cotolette di Melanzane

    Közzétéve: 2020. 06. 22.
  13. Aperol Spritz

    Közzétéve: 2020. 06. 15.
  14. Trailer: Welcome! Benvenuti!

    Közzétéve: 2020. 06. 03.
  15. Spaghetti all'amatriciana

    Közzétéve: 2020. 05. 27.

2 / 2

Italian food is undeniably among the most delicious cuisines in the world. Every week, join Christine, a home chef and American ex-pat in Florence, as she learns to cook traditional Italian specialties while dishing on what it's really like living in Italy. Whether you are traveling to Italy, love cooking Italian food, or want to learn more about Italian culture and quirks, this is the podcast for you.

Visit the podcast's native language site