69 Epizód

  1. Basic Cheesemaking

    Közzétéve: 2023. 06. 12.
  2. Perserving Mushrooms with Alan Bergo

    Közzétéve: 2023. 05. 11.
  3. Fermentation with Sandor Katz

    Közzétéve: 2023. 04. 13.
  4. Pressure Canning Isn't Scary

    Közzétéve: 2023. 03. 16.
  5. Preserving the Italian Way

    Közzétéve: 2023. 03. 02.
  6. Small Batch Canning

    Közzétéve: 2023. 02. 16.
  7. The Magic of Freeze Drying

    Közzétéve: 2023. 02. 02.
  8. Salting Fish with Lori McCarthy

    Közzétéve: 2023. 01. 18.
  9. Dry Aging with Jess Pryles

    Közzétéve: 2023. 01. 04.
  10. Wee Beasties: Fish Parasites

    Közzétéve: 2022. 07. 22.
  11. All About Catfish

    Közzétéve: 2022. 07. 08.
  12. Andrew Zimmern Talks Fish

    Közzétéve: 2022. 06. 17.
  13. Survival Fishing with Les Stroud

    Közzétéve: 2022. 06. 03.
  14. Sea Foraging with Kirk Lombard

    Közzétéve: 2022. 05. 20.
  15. Catch and Release Myths

    Közzétéve: 2022. 05. 06.
  16. Spearfishing with Valentine Thomas

    Közzétéve: 2022. 04. 22.
  17. On Deck: Commercial Fishing

    Közzétéve: 2022. 03. 25.
  18. Fish Intelligence

    Közzétéve: 2022. 03. 04.
  19. Deckhand Stories

    Közzétéve: 2022. 02. 04.
  20. Snapper Heads

    Közzétéve: 2022. 01. 21.

1 / 4

Wild foods expert and cookbook author Hank Shaw's audio adventures in foraging, fishing, hunting and cooking. Season Two focuses on upland game: Pheasants, turkeys, quail, rabbits and so on. Each episode is a deep dive into that animal's biology, lore, habitat, hunting tips and of course, how to best cook them!

Visit the podcast's native language site