Gastropod

Podcast készítő Cynthia Graber and Nicola Twilley - Keddek

Keddek

Kategóriák:

260 Epizód

  1. Caviar Dreams: The Tastes of Celebration

    Közzétéve: 2022. 12. 06.
  2. What Is Native American Cuisine? (Encore)

    Közzétéve: 2022. 11. 22.
  3. That Old Chestnut: A Nutty Tale, of Love, Loss, and Reconnection

    Közzétéve: 2022. 11. 08.
  4. Prescription Dinner: Can Meals Be Medicine?

    Közzétéve: 2022. 10. 25.
  5. Trouble in Paradise: Coconut War Waters and Coconut Oil Controversies

    Közzétéve: 2022. 10. 11.
  6. Does the Western Megadrought Mean the End of Cheap Cheese and Ice Cream?

    Közzétéve: 2022. 09. 27.
  7. Lunch Gets Schooled (encore)

    Közzétéve: 2022. 09. 21.
  8. What Do Aliens Eat? Food in Sci-Fi and Fantasy

    Közzétéve: 2022. 09. 13.
  9. Guest Episode: The Umami Mama by Unexplainable

    Közzétéve: 2022. 08. 30.
  10. Gut Feeling

    Közzétéve: 2022. 08. 16.
  11. Green Gold: Our Love Affair With Olive Oil (encore)

    Közzétéve: 2022. 08. 02.
  12. How Ketchup Got Thick

    Közzétéve: 2022. 07. 20.
  13. Delivery Wars

    Közzétéve: 2022. 07. 05.
  14. The Milk of Life

    Közzétéve: 2022. 06. 21.
  15. Poultry Power: The Fried Chicken Chronicles (encore)

    Közzétéve: 2022. 06. 07.
  16. Guest episode: Montréal by Not Lost

    Közzétéve: 2022. 05. 31.
  17. Reinventing the Eel

    Közzétéve: 2022. 05. 16.
  18. Monsanto or MonSatan? How—and Why—a St. Louis Startup Became a Hated Herbicide Giant

    Közzétéve: 2022. 05. 03.
  19. The Way the Cookie Crumbles

    Közzétéve: 2022. 04. 19.
  20. Black Gold: The Future of Food...We Throw Away

    Közzétéve: 2022. 04. 05.

4 / 13

Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.

Visit the podcast's native language site