350 Epizód

  1. Alta cuina vegetal

    Közzétéve: 2022. 10. 13.
  2. El fajol de la Garrotxa

    Közzétéve: 2022. 10. 12.
  3. Si vols anar a una bona pizzeria, assegura't que el "pizzaiolo" estigui viu!

    Közzétéve: 2022. 10. 09.
  4. La garrofa i el garrof�, els bitcoins gastron�mics

    Közzétéve: 2022. 10. 08.
  5. La verema tardana

    Közzétéve: 2022. 10. 07.
  6. Vins lliures

    Közzétéve: 2022. 10. 06.
  7. Sabies que el conreu de cereals va canviar la nostra manera d'entendre el temps?

    Közzétéve: 2022. 10. 02.
  8. Quina �s la pasta m�s consumida pels catalans?

    Közzétéve: 2022. 10. 01.
  9. El Cavatast, el cava Kripta i els vins lliures

    Közzétéve: 2022. 09. 30.
  10. El porc gasc� del Solson�s

    Közzétéve: 2022. 09. 29.
  11. Guerra d'Ucra�na i inflaci�: el sistema alimentari pels aires

    Közzétéve: 2022. 09. 25.
  12. Visitem Terra i Gust, la festa de l'alimentaci� sostenible

    Közzétéve: 2022. 09. 24.
  13. Un ra�m a preus ru�nosos i la Festa de la Verema del Bages

    Közzétéve: 2022. 09. 23.
  14. La febre del "cheesecake"

    Közzétéve: 2022. 09. 22.
  15. Vins lliures: antisistema i anticapitalistes

    Közzétéve: 2022. 09. 18.
  16. "Enganyem" cargols amb en Pep Nogu�!

    Közzétéve: 2022. 09. 17.
  17. Menys ra�m per� molt sa

    Közzétéve: 2022. 09. 16.
  18. La vaca Aubrac

    Közzétéve: 2022. 09. 15.
  19. Michel Bras, cuiner franc�s: "Si cobr�s copyright pel coulant de xocolata, seria multimilionari!"

    Közzétéve: 2022. 09. 04.
  20. La figa a la cuina

    Közzétéve: 2022. 09. 03.

16 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast