Gastronomia
Podcast készítő Catalunya R�dio
350 Epizód
-
Alta cuina vegetal
Közzétéve: 2022. 10. 13. -
El fajol de la Garrotxa
Közzétéve: 2022. 10. 12. -
Si vols anar a una bona pizzeria, assegura't que el "pizzaiolo" estigui viu!
Közzétéve: 2022. 10. 09. -
La garrofa i el garrof�, els bitcoins gastron�mics
Közzétéve: 2022. 10. 08. -
La verema tardana
Közzétéve: 2022. 10. 07. -
Vins lliures
Közzétéve: 2022. 10. 06. -
Sabies que el conreu de cereals va canviar la nostra manera d'entendre el temps?
Közzétéve: 2022. 10. 02. -
Quina �s la pasta m�s consumida pels catalans?
Közzétéve: 2022. 10. 01. -
El Cavatast, el cava Kripta i els vins lliures
Közzétéve: 2022. 09. 30. -
El porc gasc� del Solson�s
Közzétéve: 2022. 09. 29. -
Guerra d'Ucra�na i inflaci�: el sistema alimentari pels aires
Közzétéve: 2022. 09. 25. -
Visitem Terra i Gust, la festa de l'alimentaci� sostenible
Közzétéve: 2022. 09. 24. -
Un ra�m a preus ru�nosos i la Festa de la Verema del Bages
Közzétéve: 2022. 09. 23. -
La febre del "cheesecake"
Közzétéve: 2022. 09. 22. -
Vins lliures: antisistema i anticapitalistes
Közzétéve: 2022. 09. 18. -
"Enganyem" cargols amb en Pep Nogu�!
Közzétéve: 2022. 09. 17. -
Menys ra�m per� molt sa
Közzétéve: 2022. 09. 16. -
La vaca Aubrac
Közzétéve: 2022. 09. 15. -
Michel Bras, cuiner franc�s: "Si cobr�s copyright pel coulant de xocolata, seria multimilionari!"
Közzétéve: 2022. 09. 04. -
La figa a la cuina
Közzétéve: 2022. 09. 03.
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast
