119 Epizód

  1. Már a Tisza-tónál sem csak halászlé vagy lángos kell a vendégeknek

    Közzétéve: 2023. 04. 16.
  2. Akad olyan, aki még a hortobágyi csirkehúsos raviolira is parmezánt tesz

    Közzétéve: 2023. 04. 10.
  3. Havas Dóra: Régebben mind thai-t és indiait főztünk, most már azt gondoljuk, abból kell főzni, ami itt van

    Közzétéve: 2023. 03. 26.
  4. Milliméterenként esszük fel a bolygót, és ennek a költsége nincsen benne a bolti zöldség árában

    Közzétéve: 2023. 03. 19.
  5. Saly Noémi: Sírógörcsöt kapok, mikor azt hallom, hogy újragondolják a paprikás krumplit

    Közzétéve: 2023. 03. 12.
  6. Rácz Jenő: Előbb voltam séf, mint médiaszemélyiség

    Közzétéve: 2023. 03. 05.
  7. A burgerforradalom szerencsére elsöpörte a mikrós „patkányburgerek” korszakát

    Közzétéve: 2023. 02. 26.
  8. Ne a benzinkutas eszpresszónak tapsoljunk, inkább állítsuk vissza a régi magyar kávékultúrát

    Közzétéve: 2023. 02. 19.
  9. Még mindig nem értik, ha a kacsamáj mellé sört adunk

    Közzétéve: 2023. 02. 12.
  10. Nem a méhészeket, hanem a biodiverzitást fenyegeti a méhek pusztulása

    Közzétéve: 2023. 02. 05.
  11. Húsz éve álmaink voltak, ma Bocuse d’Or-bronzérmünk van

    Közzétéve: 2023. 01. 28.
  12. Megéri fermentált zöldségre cserélni az ecetes uborkát

    Közzétéve: 2023. 01. 22.
  13. Be kell látnunk, hogy egy városi fiatal nem visz haza egy egész pontyot megpucolni

    Közzétéve: 2022. 12. 21.
  14. A magyar és az osztrák császármorzsának is megvannak a drukkerei

    Közzétéve: 2022. 12. 18.
  15. Borzalmas a konyhai munka, de a legborzalmasabb benne, hogy szeretjük csinálni

    Közzétéve: 2022. 12. 04.
  16. A Korpoviton és a Pilótán túl is rejlenek gyönyörök a kekszben

    Közzétéve: 2022. 11. 27.
  17. Bíró Lajos: Ma már nem röpködnek a merőkanalak, de azért kemények a séfek most is

    Közzétéve: 2022. 11. 20.
  18. Minden sajtkészítő a trappistát akarja leváltani valami finomabbra

    Közzétéve: 2022. 11. 13.
  19. Európa első nyomtatott szakácskönyve azt is megmondja, mikor szabad szeretkezni

    Közzétéve: 2022. 10. 30.
  20. Vendéglátóként előny és hátrány is, hogy a Velencei-tó közel van Budapesthez

    Közzétéve: 2022. 10. 23.

3 / 6

A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.