Filéző - 24.hu
Podcast készítő 24.hu - Vasárnapok
119 Epizód
-
Már a Tisza-tónál sem csak halászlé vagy lángos kell a vendégeknek
Közzétéve: 2023. 04. 16. -
Akad olyan, aki még a hortobágyi csirkehúsos raviolira is parmezánt tesz
Közzétéve: 2023. 04. 10. -
Havas Dóra: Régebben mind thai-t és indiait főztünk, most már azt gondoljuk, abból kell főzni, ami itt van
Közzétéve: 2023. 03. 26. -
Milliméterenként esszük fel a bolygót, és ennek a költsége nincsen benne a bolti zöldség árában
Közzétéve: 2023. 03. 19. -
Saly Noémi: Sírógörcsöt kapok, mikor azt hallom, hogy újragondolják a paprikás krumplit
Közzétéve: 2023. 03. 12. -
Rácz Jenő: Előbb voltam séf, mint médiaszemélyiség
Közzétéve: 2023. 03. 05. -
A burgerforradalom szerencsére elsöpörte a mikrós „patkányburgerek” korszakát
Közzétéve: 2023. 02. 26. -
Ne a benzinkutas eszpresszónak tapsoljunk, inkább állítsuk vissza a régi magyar kávékultúrát
Közzétéve: 2023. 02. 19. -
Még mindig nem értik, ha a kacsamáj mellé sört adunk
Közzétéve: 2023. 02. 12. -
Nem a méhészeket, hanem a biodiverzitást fenyegeti a méhek pusztulása
Közzétéve: 2023. 02. 05. -
Húsz éve álmaink voltak, ma Bocuse d’Or-bronzérmünk van
Közzétéve: 2023. 01. 28. -
Megéri fermentált zöldségre cserélni az ecetes uborkát
Közzétéve: 2023. 01. 22. -
Be kell látnunk, hogy egy városi fiatal nem visz haza egy egész pontyot megpucolni
Közzétéve: 2022. 12. 21. -
A magyar és az osztrák császármorzsának is megvannak a drukkerei
Közzétéve: 2022. 12. 18. -
Borzalmas a konyhai munka, de a legborzalmasabb benne, hogy szeretjük csinálni
Közzétéve: 2022. 12. 04. -
A Korpoviton és a Pilótán túl is rejlenek gyönyörök a kekszben
Közzétéve: 2022. 11. 27. -
Bíró Lajos: Ma már nem röpködnek a merőkanalak, de azért kemények a séfek most is
Közzétéve: 2022. 11. 20. -
Minden sajtkészítő a trappistát akarja leváltani valami finomabbra
Közzétéve: 2022. 11. 13. -
Európa első nyomtatott szakácskönyve azt is megmondja, mikor szabad szeretkezni
Közzétéve: 2022. 10. 30. -
Vendéglátóként előny és hátrány is, hogy a Velencei-tó közel van Budapesthez
Közzétéve: 2022. 10. 23.
A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.