Filéző - 24.hu

Podcast készítő 24.hu - Vasárnapok

Vasárnapok

Kategóriák:

119 Epizód

  1. Miért nem jó, ha kolbászon élünk? Egyáltalán mennyi húst ettek az elődeink?

    Közzétéve: 2025. 04. 06.
  2. Miért ne fetisizáljuk az olívaolajat? Talál-e kihívást egy Michelin-csillagos séf a zsíros deszkában?

    Közzétéve: 2025. 03. 30.
  3. Mi a jó házi kenyér titka? És miért nem tanácsos a búzalisztet démonizálni?

    Közzétéve: 2025. 03. 23.
  4. Tényleg birodalmak sorsát döntötte el a só? És mennyire érdemes vigyázni vele, ha sokáig akarunk élni?

    Közzétéve: 2025. 03. 16.
  5. Az angliai muszlimok kedvence az alföldi méz, de a magyar kaviár is bejön a briteknek

    Közzétéve: 2024. 08. 18.
  6. Budapest évekkel Bécs előtt jár a kézműves pékségek terén

    Közzétéve: 2024. 07. 21.
  7. Itt az ideje visszafoglalni az asszonypajtás szót, és nyugodtan garázdálkodni a konyhában

    Közzétéve: 2024. 07. 07.
  8. Reggeli kávé helyett akár egy pohár csontlevessel is indíthatjuk a napot

    Közzétéve: 2024. 06. 16.
  9. Nyögvenyelő, görheny, katakönyöke – a Jókai bablevest vagy a pörköltet hiába keressük Jókai nemzeti étlapján

    Közzétéve: 2024. 06. 02.
  10. Olyan müzlit akartunk, ami nincs teletömve cukorral és olcsó mazsolával

    Közzétéve: 2024. 05. 25.
  11. Ötvös Zsuzsanna: Egy nagy adóssága még biztos van a magyar cukrászatnak

    Közzétéve: 2024. 05. 12.
  12. Lajos Mari: Az én könyveimbe egyetlen olyan recept se került be, ami nem járt a konyhámban

    Közzétéve: 2024. 04. 27.
  13. Mautner Zsófi: Esélyes, hogy tíz év múlva az alföldi nagymamák is fügés gombóccal várják az unokákat

    Közzétéve: 2024. 04. 14.
  14. Egész Magyarországon szeretnénk megreformálni a kínai gyorsbüféket

    Közzétéve: 2024. 03. 30.
  15. Túltoltuk a baktériumok elleni háborút, ebben hozhat változást a fermentálás reneszánsza

    Közzétéve: 2024. 03. 24.
  16. „Hívjuk át a szomszédot vacsorára” – végre a magyar társadalom is megérett arra, hogy tegyen valamit az ételpazarlás ellen

    Közzétéve: 2024. 03. 16.
  17. A máglyarakást és a szilvás gombócot is meg lehet csinálni macaronként

    Közzétéve: 2024. 03. 10.
  18. Hiába csúcsminőségű az étel, ha nem kedves a futár, aki hozza

    Közzétéve: 2024. 03. 03.
  19. Szabadfi Szabolcs: Tíz éve egy péket se tudtál volna megnevezni, ma meg sorra nyílnak a kézműves pékségek

    Közzétéve: 2024. 02. 25.
  20. Fördős Zé: Az emberek sokkal hétköznapibb kajákra vágynak, mint azt magukról híresztelik

    Közzétéve: 2024. 02. 19.

1 / 6

A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.