Filéző - 24.hu
Podcast készítő 24.hu - Vasárnapok

Kategóriák:
119 Epizód
-
Miért nem jó, ha kolbászon élünk? Egyáltalán mennyi húst ettek az elődeink?
Közzétéve: 2025. 04. 06. -
Miért ne fetisizáljuk az olívaolajat? Talál-e kihívást egy Michelin-csillagos séf a zsíros deszkában?
Közzétéve: 2025. 03. 30. -
Mi a jó házi kenyér titka? És miért nem tanácsos a búzalisztet démonizálni?
Közzétéve: 2025. 03. 23. -
Tényleg birodalmak sorsát döntötte el a só? És mennyire érdemes vigyázni vele, ha sokáig akarunk élni?
Közzétéve: 2025. 03. 16. -
Az angliai muszlimok kedvence az alföldi méz, de a magyar kaviár is bejön a briteknek
Közzétéve: 2024. 08. 18. -
Budapest évekkel Bécs előtt jár a kézműves pékségek terén
Közzétéve: 2024. 07. 21. -
Itt az ideje visszafoglalni az asszonypajtás szót, és nyugodtan garázdálkodni a konyhában
Közzétéve: 2024. 07. 07. -
Reggeli kávé helyett akár egy pohár csontlevessel is indíthatjuk a napot
Közzétéve: 2024. 06. 16. -
Nyögvenyelő, görheny, katakönyöke – a Jókai bablevest vagy a pörköltet hiába keressük Jókai nemzeti étlapján
Közzétéve: 2024. 06. 02. -
Olyan müzlit akartunk, ami nincs teletömve cukorral és olcsó mazsolával
Közzétéve: 2024. 05. 25. -
Ötvös Zsuzsanna: Egy nagy adóssága még biztos van a magyar cukrászatnak
Közzétéve: 2024. 05. 12. -
Lajos Mari: Az én könyveimbe egyetlen olyan recept se került be, ami nem járt a konyhámban
Közzétéve: 2024. 04. 27. -
Mautner Zsófi: Esélyes, hogy tíz év múlva az alföldi nagymamák is fügés gombóccal várják az unokákat
Közzétéve: 2024. 04. 14. -
Egész Magyarországon szeretnénk megreformálni a kínai gyorsbüféket
Közzétéve: 2024. 03. 30. -
Túltoltuk a baktériumok elleni háborút, ebben hozhat változást a fermentálás reneszánsza
Közzétéve: 2024. 03. 24. -
„Hívjuk át a szomszédot vacsorára” – végre a magyar társadalom is megérett arra, hogy tegyen valamit az ételpazarlás ellen
Közzétéve: 2024. 03. 16. -
A máglyarakást és a szilvás gombócot is meg lehet csinálni macaronként
Közzétéve: 2024. 03. 10. -
Hiába csúcsminőségű az étel, ha nem kedves a futár, aki hozza
Közzétéve: 2024. 03. 03. -
Szabadfi Szabolcs: Tíz éve egy péket se tudtál volna megnevezni, ma meg sorra nyílnak a kézműves pékségek
Közzétéve: 2024. 02. 25. -
Fördős Zé: Az emberek sokkal hétköznapibb kajákra vágynak, mint azt magukról híresztelik
Közzétéve: 2024. 02. 19.
A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.