568 Epizód

  1. Interview with Anais of Chantal's Cheese Shop

    Közzétéve: 2021. 03. 02.
  2. The Journey to Villa Villekulla Farm

    Közzétéve: 2021. 02. 22.
  3. Cara Interviews Erika Kubick of Cheese, Sex, Death

    Közzétéve: 2021. 02. 08.
  4. Interview with Amy Sherman, Cheese Professor

    Közzétéve: 2021. 02. 02.
  5. Interview with Nick Bayne

    Közzétéve: 2021. 01. 25.
  6. Interview with Joe Berkowitz

    Közzétéve: 2021. 01. 18.
  7. Upcycled Inspiration: A Conversation with Kyle Fiasconaro of brewers Crackers

    Közzétéve: 2021. 01. 11.
  8. Movies, Cheese, and Cocktails - Cara interviews Tenaya Darlington

    Közzétéve: 2020. 12. 15.
  9. The World is One Big Organism

    Közzétéve: 2020. 12. 07.
  10. Thanksgiving Roundtable with CTC hosts

    Közzétéve: 2020. 11. 23.
  11. The Future of Raw Milk Cheese

    Közzétéve: 2020. 11. 16.
  12. Interview with Philosophy Foods ft. Karrie Kimble and David Yourd

    Közzétéve: 2020. 11. 12.
  13. A conversation with David Gremmels of Rogue Creamery

    Közzétéve: 2020. 11. 02.
  14. Anne Saxelby returns with her new book!

    Közzétéve: 2020. 10. 26.
  15. Fall Cheeses with Megan Ercole, Cheese and Coffee Buyer at Adams Fairacre Farms in Poughkeepsie

    Közzétéve: 2020. 10. 22.
  16. Raw-Milk Cheese Advocacy

    Közzétéve: 2020. 10. 05.
  17. Jessica Kesselman's visit!

    Közzétéve: 2020. 09. 28.
  18. Opening a Creamery During a Pandemic, Blakesville Dairy Farm

    Közzétéve: 2020. 09. 21.
  19. Introducing a New Member to the CTC Squad, Carlos Yescas

    Közzétéve: 2020. 09. 14.
  20. Onesto Crackers, being a vegan, and supporting cheese literally and figuratively

    Közzétéve: 2020. 08. 13.

7 / 29

Featuring interviews with notable cheesemakers, cheesemongers, and cheese-lovers, Cutting the Curd is an informative, occasionally irreverent, but always cheesy look at the curdy, the nerdy, and the downright funky world of artisan cheese.

Visit the podcast's native language site