Cutting the Curd
Podcast készítő Heritage Radio Network
568 Epizód
-
Episode 128: Olli’s Farm and Creamery
Közzétéve: 2013. 03. 16. -
Episode 127: Academie Opus Caseus
Közzétéve: 2013. 02. 22. -
Episode 126: The White Moustache [Yogurt]
Közzétéve: 2013. 02. 09. -
Episode 125: Culture Magazine with Kate Arding
Közzétéve: 2013. 01. 28. -
Episode 124: Poul Price and Everett Presley
Közzétéve: 2013. 01. 21. -
Episode 123: Peter Kindel’s Cheese Path
Közzétéve: 2013. 01. 14. -
Episode 122: Max McCalman of Artisanal
Közzétéve: 2013. 01. 07. -
Episode 121: Cheese Supply Chain & Career Advice
Közzétéve: 2012. 12. 17. -
Episode 120: How To Start a Cheese Shop
Közzétéve: 2012. 12. 10. -
Episode 119: Holiday Cheese & Gift Ideas
Közzétéve: 2012. 12. 03. -
Episode 118: Cheese & Art: Personal Journeys
Közzétéve: 2012. 11. 26. -
Episode 117: Cheese Professionalism & Thanksgiving
Közzétéve: 2012. 11. 19. -
Episode 116: Nobody Abandon the Cheese: Hurricane Sandy with Aaron Foster
Közzétéve: 2012. 11. 12. -
Episode 115: Hurricanes & the Dairy Sheep Association of North America
Közzétéve: 2012. 11. 06. -
Episode 114: Kate Arding on British Cheese History
Közzétéve: 2012. 10. 08. -
Episode 113: Kick Off American Cheese Month with Christine Hyatt
Közzétéve: 2012. 10. 01. -
Episode 112: Mastering Artisan Cheesemaking with Gianaclis Caldwell
Közzétéve: 2012. 09. 24. -
Episode 111: Cheese Tools and Accessories
Közzétéve: 2012. 09. 17. -
Episode 110: The New York State Yogurt Summit
Közzétéve: 2012. 09. 10. -
Episode 109: Life After Labor Day with Tressa Eaton
Közzétéve: 2012. 08. 27.
Featuring interviews with notable cheesemakers, cheesemongers, and cheese-lovers, Cutting the Curd is an informative, occasionally irreverent, but always cheesy look at the curdy, the nerdy, and the downright funky world of artisan cheese.
