Cutting the Curd
Podcast készítő Heritage Radio Network
568 Epizód
-
Episode 188: Book Review: The Telling Room
Közzétéve: 2014. 08. 18. -
Episode 187: The Daphne Zepos Teaching Awards
Közzétéve: 2014. 08. 11. -
Episode 186: The 2014 American Cheese Society Conference
Közzétéve: 2014. 08. 05. -
Episode 185: The 2014 Cheesemonger Invitational
Közzétéve: 2014. 07. 28. -
Episode 184: Vermont Cheesemaker’s Festival Recap
Közzétéve: 2014. 07. 21. -
Episode 183: Bedford Cheese Shop
Közzétéve: 2014. 07. 14. -
Episode 182: Talking Shop with Andy Hatch of Uplands Cheese Company
Közzétéve: 2014. 07. 08. -
Episode 181: Neal’s Yard Dairy & The 2014 Cheesemonger Invitational
Közzétéve: 2014. 06. 30. -
Episode 180: Old School vs New School: Emily Acosta & Matt Rubiner
Közzétéve: 2014. 06. 23. -
Episode 179: Book Review: The Small
Közzétéve: 2014. 06. 16. -
Episode 178: Old School vs New School: Veronica Pedraza & David Major
Közzétéve: 2014. 06. 10. -
Episode 177: Old School vs New School: Mike Lee & Judy Schad
Közzétéve: 2014. 06. 03. -
Episode 176: Old School vs. New School: Franklin Peluso & Jos Vulto
Közzétéve: 2014. 05. 26. -
Episode 175: The Meat Hook Meat Book
Közzétéve: 2014. 05. 19. -
Episode 174: Elena Santogade & Lisa Hall
Közzétéve: 2014. 05. 12. -
Episode 173: Making More of Mozzarella
Közzétéve: 2014. 05. 05. -
Episode 172: Book Review: A Lapsed Anarchist’s Approach to Managing Ourselves
Közzétéve: 2014. 04. 28. -
Episode 171: Cheese Tours Part 2
Közzétéve: 2014. 04. 21. -
Episode 170: Cheese Tours
Közzétéve: 2014. 04. 07. -
Episode 169: Tenaya Darlington
Közzétéve: 2014. 03. 31.
Featuring interviews with notable cheesemakers, cheesemongers, and cheese-lovers, Cutting the Curd is an informative, occasionally irreverent, but always cheesy look at the curdy, the nerdy, and the downright funky world of artisan cheese.
