Cooking Issues

Podcast készítő Heritage Radio Network

Kategóriák:

453 Epizód

  1. Boris Lopez's Combat-Style Cuisine

    Közzétéve: 2021. 04. 30.
  2. Tier Four Fig Farmers

    Közzétéve: 2021. 04. 22.
  3. Stocking The Garage (feat. Frankie Celenza)

    Közzétéve: 2021. 04. 15.
  4. So Many Bad Words in Butchery (feat. Heather Marold Thomason)

    Közzétéve: 2021. 04. 06.
  5. What A Jagweed

    Közzétéve: 2021. 04. 01.
  6. The Intersection of Quality and Laziness (feat. Scott Heimendinger)

    Közzétéve: 2021. 03. 24.
  7. The Bernie Madoff of Food

    Közzétéve: 2021. 03. 17.
  8. A Real Life Precious Moment (feat. Peter Kim)

    Közzétéve: 2021. 03. 10.
  9. Live from The Datta Lab (feat. Sandeep Robert Datta, Arielle Johnson, & Harold McGee)

    Közzétéve: 2021. 03. 03.
  10. Monocles and Board Rooms

    Közzétéve: 2021. 02. 24.
  11. Ashes to Microplastics

    Közzétéve: 2021. 02. 18.
  12. Remembering Maria Guarnaschelli

    Közzétéve: 2021. 02. 10.
  13. Just Don't Cross State Lines

    Közzétéve: 2021. 02. 04.
  14. The Circle of Death

    Közzétéve: 2021. 01. 27.
  15. Booker Will Be Right Back

    Közzétéve: 2021. 01. 21.
  16. Power Moves

    Közzétéve: 2021. 01. 14.
  17. A Football Field of Fudge (feat. Joel Gargano)

    Közzétéve: 2021. 01. 07.
  18. There Are No Parties

    Közzétéve: 2020. 12. 29.
  19. Filth Fish and Swamp Yankees (feat. Phil Bravo)

    Közzétéve: 2020. 12. 23.
  20. A Mustard Lover for Money (feat. Joey Skladany)

    Közzétéve: 2020. 12. 17.

1 / 23

Dave Arnold, chef and inventor, answers listener questions on the latest innovative techniques, equipment, and ingredients in the food world. Each week on Cooking Issues, Dave solves your cooking dilemmas with his mile-a-minute stream of knowledge. Got a question on ike-jime, the Japanese fish killing technique? We got you covered. Hydrocolloids, sous-vide, liquid nitrogen? No problem. Have a question about pimping your oven to make great pizza? Give us a call. Occasionally Dave will invite special guest chefs, bartenders, authors and columnists to join the show.

Visit the podcast's native language site