23 Epizód

  1. Ep22. Chlorogenic acid and end-of-year awards with Dr. Alex Murray and Prof. Carl Brozek

    Közzétéve: 2025. 01. 16.
  2. Ep21. The value of latte art with Emilee Bryant

    Közzétéve: 2024. 12. 30.
  3. Ep20. Do light or dark roasts have more caffeine?

    Közzétéve: 2024. 12. 16.
  4. Ep19. Microplastics in coffee with Alex Dainis

    Közzétéve: 2024. 12. 09.
  5. Ep18. Coffee affects your microbiome with Prof. Nicola Segata

    Közzétéve: 2024. 12. 03.
  6. Ep17. Coffee storage with Tonx

    Közzétéve: 2024. 11. 02.
  7. Ep16. Mold in coffee with David Yardley

    Közzétéve: 2024. 10. 14.
  8. Ep15. Freezing coffee extracts with Alex Kaplan

    Közzétéve: 2024. 09. 09.
  9. Ep14. A new brew control chart with Lance Hedrick

    Közzétéve: 2024. 08. 26.
  10. Ep13. The Flavor Wheel with Bronwen Serna and Kathie Hilberg (Totally Dissolved Collaboration)

    Közzétéve: 2024. 08. 12.
  11. Ep12. Instagram marketing and brand love with Morgan Eckroth

    Közzétéve: 2024. 07. 29.
  12. Ep11. A coffee enema with Maxwell Dashwood

    Közzétéve: 2024. 07. 01.
  13. Ep10. The best sample roaster? with Christopher Feran

    Közzétéve: 2024. 06. 24.
  14. Ep9. Reusable Cups with Kim Elena Ionescu

    Közzétéve: 2024. 06. 10.
  15. Ep8. Drones Detecting Frost with Camila Khalifé

    Közzétéve: 2024. 06. 03.
  16. Ep7. Space plumbing and "that cup" with Mark Weislogel

    Közzétéve: 2024. 05. 27.
  17. Ep6. Human Variable? with Masha Zanozina

    Közzétéve: 2024. 05. 13.
  18. Ep5. Stenophylla with Carly Green

    Közzétéve: 2024. 04. 29.
  19. Ep4. Green Coffee Certified Reference Material with Kyle Glanville

    Közzétéve: 2024. 04. 15.
  20. Ep3. AI Flavor Notes with Jesse Han

    Közzétéve: 2024. 04. 08.

1 / 2

A review of a recent scientific article published about or adjacent to coffee. Each episode features a guest professional who will help discuss the paper. Sometimes there will be other guests to discuss news, current events, and topical items. Podcast by Christopher H. Hendon. Produced by Doran Pennington.

Visit the podcast's native language site