68 Epizód

  1. INTERVIEW: Jan Schubert, Conservation Leader at Original Beans Chocolate

    Közzétéve: 2020. 01. 22.
  2. INTERVIEW: Samuel Maruta, Co-Founder of Marou Chocolate

    Közzétéve: 2020. 01. 15.
  3. INTERVIEW: Sunita De Tourreil, Founder of The Chocolate Garage

    Közzétéve: 2020. 01. 08.
  4. INTERVIEW: Matt Caputo, CEO Caputo's Market & Deli

    Közzétéve: 2020. 01. 01.
  5. Ep. 21: Is Chocolate Going Extinct?

    Közzétéve: 2019. 12. 19.
  6. Ep. 20: Myanmar

    Közzétéve: 2019. 12. 04.
  7. Ep. 19: Thailand

    Közzétéve: 2019. 11. 20.
  8. Ep. 18: Craft Sugar-Free Chocolate

    Közzétéve: 2019. 11. 06.
  9. INTERVIEW: David Castellan, Co-founder of SoMA Chocolate

    Közzétéve: 2019. 10. 30.
  10. Ep. 17: Cambodia

    Közzétéve: 2019. 10. 18.
  11. Ep. 16: Vietnam

    Közzétéve: 2019. 10. 02.
  12. Ep. 15: Why We Buy Craft Chocolate

    Közzétéve: 2019. 09. 18.
  13. BONUS: Xiao Chi's Very Fine Food

    Közzétéve: 2019. 09. 11.
  14. Ep. 14: Taiwan

    Közzétéve: 2019. 09. 04.
  15. BONUS: Becoming a Smooth Chocolator

    Közzétéve: 2019. 08. 14.
  16. Ep. 13: Hidden Costs Of Crafting Chocolate

    Közzétéve: 2019. 08. 08.
  17. INTERVIEW: Cynthia Leung, Co-founder of SoMA Chocolate

    Közzétéve: 2019. 07. 31.
  18. INTERVIEW: Mackenzie Rivers, Founder of Map Chocolate

    Közzétéve: 2019. 07. 24.
  19. INTERVIEW: Emily Paek, Founder of Public Chocolatory

    Közzétéve: 2019. 07. 17.
  20. INTERVIEW: Greg D'Alesandre, Cacao Sourcerer At Dandelion Chocolate

    Közzétéve: 2019. 07. 10.

2 / 4

A show exploring hot topics & destinations for chocolate, weaving together history, culture, and lived experiences to make a storytelling podcast that’s part interview & part documentary!

Visit the podcast's native language site