Pál Attila méhész: egészségtudatosabbak az emberek

Aradi Hírek – audio csatorna - Podcast készítő Aradi Hírek

A koronavírus-járvány óta egészségtudatosabbak lettek az emberek, jobban odafigyelnek arra, hogy mit fogyasztanak, előnyben részesítik a természetes alapanyagból készült ételeket, étrendkiegészítőket – véli Pál Attila székudvari méhész. A magyar határ menti, Arad megyei községben gazdálkodó termelő mintegy 140 méhcsaládot tart, amelyek 12 féle különböző mézet termelnek meg, emellett más készítményeket, immunerősítőket is kínál a termelő. Pál Attila portékáival főleg vásárokban lehet találkozni, de a megyeszékhelyen, Aradon lévő vevőkörének házhoz szállítja a rendelést. A magyar szempontból szórványnak számító Székudvaron gazdálkodó Pál Attilával az Aradi Magyar Napok hétvégi fesztiválján, a kézművesvásáron beszélgetett Pataky Lehel Zsolt.