10 Epizód

  1. #010 - Celebrity Chef John Tesar

    Közzétéve: 2021. 02. 02.
  2. #009 - Chef Cody Hayes, Culinary Arts Chef Instructor, Dr. Gene Burton College

    Közzétéve: 2020. 12. 17.
  3. #008 - Dr. Jason Cleere, Asso. Professor & Extension Beef Cattle Specialist, Texas A&M

    Közzétéve: 2020. 12. 03.
  4. #007 - Steve DeShazo, ​Senior Director, Culinary, Pastry, and Hospitality, Dallas College

    Közzétéve: 2020. 11. 03.
  5. #006 - Chef Diego Galicia, Master of Modern Mexican Cuisine

    Közzétéve: 2020. 10. 27.
  6. #005 - Chef Morris Salerno, Bistecca Steakhouse

    Közzétéve: 2020. 10. 20.
  7. #004 - Daniel Vaughn, Barbecue Editor of Texas Monthly Magazine

    Közzétéve: 2020. 10. 13.
  8. #003 - Dr. Davey Griffin, Meat Scientist

    Közzétéve: 2020. 10. 06.
  9. #002 - Dr. Emily Williams Knight, CEO Texas Restaurant Association

    Közzétéve: 2020. 10. 01.
  10. #001 - Chef Larry Delgado

    Közzétéve: 2020. 09. 29.

1 / 1

Presented by the Texas Beef Council

Visit the podcast's native language site