265 Epizód

  1. Linzer Torte with Flula Borg

    Közzétéve: 2020. 02. 19.
  2. Maraschino Cherries with Courtney Nichols

    Közzétéve: 2020. 02. 12.
  3. Salami with Allen Strickland Williams

    Közzétéve: 2020. 02. 05.
  4. Spam with Helen Hong

    Közzétéve: 2020. 01. 29.
  5. Spaghetti Carbonara with Niccole Thurman

    Közzétéve: 2020. 01. 22.
  6. Grits with Kelli Ferrell

    Közzétéve: 2020. 01. 15.
  7. History of Home Economics with Shauna Sever

    Közzétéve: 2019. 12. 18.
  8. Creme Brulee with Hadley Meares

    Közzétéve: 2019. 12. 11.
  9. Kefir with Liana Aghajanian

    Közzétéve: 2019. 12. 04.
  10. Onion Dip with Steve Hernandez

    Közzétéve: 2019. 11. 27.
  11. Cantaloupe with Lynn Chen

    Közzétéve: 2019. 11. 20.
  12. Champagne with Sarah Enni

    Közzétéve: 2019. 11. 13.
  13. Rotisserie Chicken with Dominique Kelley

    Közzétéve: 2019. 11. 06.
  14. Pad See Ew with Shalewa Sharpe

    Közzétéve: 2019. 10. 30.
  15. Boiled Peanuts with Neil Young

    Közzétéve: 2019. 10. 23.
  16. Eggs with Brooke Van Poppelen

    Közzétéve: 2019. 10. 16.
  17. Halo-Halo with Margarita Manzke

    Közzétéve: 2019. 10. 09.
  18. Crab Cakes with Hayes Davenport

    Közzétéve: 2019. 10. 02.
  19. Replay: Food of Hawaii with Sarah Kuhn

    Közzétéve: 2019. 09. 18.
  20. Replay: Baguettes with Rose Lawrence

    Közzétéve: 2019. 09. 11.

6 / 14

An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!

Visit the podcast's native language site