52 Epizód

  1. #51 Jacques Pépin - Lessons from the One and Only, part two

    Közzétéve: 2017. 12. 28.
  2. #50 Jacques Pépin - Lessons from the One and Only, part one

    Közzétéve: 2017. 12. 20.
  3. #49 Best Coast - California Daze (with Lili Hayes)

    Közzétéve: 2017. 11. 22.
  4. #48 Black Lips - Trash Can Stomachs

    Közzétéve: 2017. 10. 31.
  5. #47 Chris Grosso - MUNCHIES Cookbook One-Hour Special: The Secrets of Chef's Night Out

    Közzétéve: 2017. 10. 18.
  6. #46 Action Bronson - Fuck, That's Delicious Special, part two

    Közzétéve: 2017. 09. 28.
  7. #45 Action Bronson - Fuck, That's Delicious Special, part one

    Közzétéve: 2017. 09. 12.
  8. #44 Lili Hayes - Always a Little Pissed

    Közzétéve: 2017. 08. 29.
  9. #43 Ina Garten - An Afternoon at Ina Garten's House, part two

    Közzétéve: 2017. 08. 17.
  10. #42 Ina Garten - An Afternoon at Ina Garten's House, part one

    Közzétéve: 2017. 07. 28.
  11. #41 Sean Evans - Spicy Torture with Hot Ones

    Közzétéve: 2017. 07. 18.
  12. #40 Annabel Gat - Broadly's Summer Food Horoscopes

    Közzétéve: 2017. 06. 27.
  13. #39 Mark Rosati - The Anatomy of Shake Shack

    Közzétéve: 2017. 06. 21.
  14. #38 John Bil - The Man, the Fish, the Legend

    Közzétéve: 2017. 05. 09.
  15. #37 Nick Chen-Yin - Smoked Out in Toronto

    Közzétéve: 2017. 04. 27.
  16. #36 Matty Matheson - Matty's One-Hour Special

    Közzétéve: 2017. 04. 20.
  17. #35 Gerardo Gonzalez - Adult Contemporary Karaoke Cuisine

    Közzétéve: 2017. 03. 28.
  18. #34 Sam Kass - President Obama's White House Chef

    Közzétéve: 2017. 03. 14.
  19. #33 Ian Purkayastha - Meet the Truffle Dealer

    Közzétéve: 2017. 02. 09.
  20. #32 Anthony Bourdain - Holiday Martinis with Uncle Tony

    Közzétéve: 2016. 12. 23.

1 / 3

We’re going to be talking to famous chefs, celebrities, the food-obsessed, food-averse, and everyone in between, asking them questions about current food culture and the culinary world that no one else is. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site