788 Epizód

  1. Konfliktmat – mat som problem och mat som lösning

    Közzétéve: 2015. 04. 09.
  2. Dryckestips för dummies!

    Közzétéve: 2015. 04. 02.
  3. Så görs en kniv för hand

    Közzétéve: 2015. 03. 26.
  4. Hur tänker en formgivare?

    Közzétéve: 2015. 03. 19.
  5. Skolmatskockarna de nya kändiskockarna?

    Közzétéve: 2015. 03. 12.
  6. Gjorde matlagningen oss till människor?

    Közzétéve: 2015. 03. 05.
  7. Allt du behöver veta om vitlök. Och lite till.

    Közzétéve: 2015. 02. 26.
  8. Ägg for dummies

    Közzétéve: 2015. 02. 19.
  9. Dags att hylla ägget!

    Közzétéve: 2015. 02. 12.
  10. Naturvin – det nya heta eller skräp?

    Közzétéve: 2015. 02. 05.
  11. Från vedspis till smarta kök på ett liv

    Közzétéve: 2015. 01. 29.
  12. Varannan fisk vi äter är odlad

    Közzétéve: 2015. 01. 22.
  13. Premiär för nya Meny! Vägen mot bättre svensk kyckling

    Közzétéve: 2015. 01. 15.
  14. Framtid, dåtid och julgransplundring i Meny från Kalmar

    Közzétéve: 2015. 01. 08.
  15. Greatest hits

    Közzétéve: 2015. 01. 01.
  16. Från Indonesien till Donsö

    Közzétéve: 2014. 12. 25.
  17. Menyredaktionen lagar julmat

    Közzétéve: 2014. 12. 18.
  18. Julen med Ulf Wagner

    Közzétéve: 2014. 12. 11.
  19. Martina Kindström lagar och lär oss om fisk

    Közzétéve: 2014. 12. 04.
  20. När Jill Johnson varvar ner från spelandet och turnéer lagar hon mat.

    Közzétéve: 2014. 11. 27.

26 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site