787 Epizód

  1. Sexigt, gott, äckligt – Massor av mat på film

    Közzétéve: 2016. 03. 10.
  2. Topp 10 svenska middagar – Vilken lista hamnar du på?

    Közzétéve: 2016. 03. 03.
  3. Torsk – fisken som byggde en nation

    Közzétéve: 2016. 02. 25.
  4. Kaniner att kela med och att käka.

    Közzétéve: 2016. 02. 18.
  5. Kaffe, choklad och ananas – därför är det viktigt att välja rätt

    Közzétéve: 2016. 02. 11.
  6. Lakrits som krydda i mat, desserter och bakat

    Közzétéve: 2016. 02. 04.
  7. Smaken som var fjärde inte står ut med

    Közzétéve: 2016. 01. 28.
  8. Vi nördar på mattidningar

    Közzétéve: 2016. 01. 21.
  9. Är detta framtidens matbutik?

    Közzétéve: 2016. 01. 14.
  10. Maränger gjorda på spad från kikärtor

    Közzétéve: 2016. 01. 07.
  11. Tallriken påverkar smaken

    Közzétéve: 2015. 12. 31.
  12. Vi leker med smaker i chokladfabriken

    Közzétéve: 2015. 12. 17.
  13. Svindyrkarnas rike – vår historia med grisen

    Közzétéve: 2015. 12. 10.
  14. Vart tar inälvorna vägen?

    Közzétéve: 2015. 12. 03.
  15. Höstens nya kokböcker

    Közzétéve: 2015. 11. 26.
  16. Smakernas återkomst. Kanske...

    Közzétéve: 2015. 11. 19.
  17. Kampen om quinoa

    Közzétéve: 2015. 11. 12.
  18. Revansch för brittisk mat

    Közzétéve: 2015. 11. 05.
  19. Så äter man i Italien idag

    Közzétéve: 2015. 10. 29.
  20. Allt blir godare när det friteras!

    Közzétéve: 2015. 10. 22.

24 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site