788 Epizód

  1. Linda Lomelino lär ut matfotografering

    Közzétéve: 2017. 01. 05.
  2. Hoppade av IT-karriär för praliner med curry

    Közzétéve: 2016. 12. 29.
  3. En hyllning till senapen

    Közzétéve: 2016. 12. 22.
  4. Sverige är världsmästare på kokböcker

    Közzétéve: 2016. 12. 15.
  5. Vad måste finnas på ett julbord?

    Közzétéve: 2016. 12. 08.
  6. Insekter och lupiner – är det framtidens biff?

    Közzétéve: 2016. 12. 01.
  7. Allt ljus på löken!

    Közzétéve: 2016. 11. 24.
  8. Ljud – det bortglömda smaksinnet

    Közzétéve: 2016. 11. 17.
  9. Vi möts i Marocko

    Közzétéve: 2016. 11. 10.
  10. Saluhallar som framtidens butiker

    Közzétéve: 2016. 11. 03.
  11. Bubblornas hemligheter avslöjas

    Közzétéve: 2016. 10. 27.
  12. Inspireras av de stora vegetariska länderna

    Közzétéve: 2016. 10. 20.
  13. Hjälp, vi har fått en vegetarian i familjen!

    Közzétéve: 2016. 10. 13.
  14. Tankarna bakom de nya kokböckerna

    Közzétéve: 2016. 10. 06.
  15. De är helt besatta av pizza från Neapel

    Közzétéve: 2016. 09. 29.
  16. Framtidens vete är gammalt

    Közzétéve: 2016. 09. 22.
  17. Bagarens alla hemligheter

    Közzétéve: 2016. 09. 15.
  18. Smaken som får det att vattnas i munnen

    Közzétéve: 2016. 09. 08.
  19. Dags för Sverige att återupptäcka cidern

    Közzétéve: 2016. 09. 01.
  20. Matens treenigheter

    Közzétéve: 2016. 08. 25.

22 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site