Green Eggs and Dan

Podcast készítő Cloud10

Kategóriák:

179 Epizód

  1. Comedian Tom Papa Demands Basic Nachos

    Közzétéve: 2021. 09. 01.
  2. Comedian Matt Goldich is Jealous of Your Microwave

    Közzétéve: 2021. 08. 25.
  3. Author Jen Spyra is Moving On

    Közzétéve: 2021. 08. 18.
  4. Actor Jesse Tyler Ferguson Asked Padma About His Wedding Food

    Közzétéve: 2021. 08. 11.
  5. Actor Katrina Bowden Wants You to be Immediately Impressed With Her Emmy Champagne

    Közzétéve: 2021. 08. 04.
  6. Athlete Ryan Blaney Says Cheese With a Mouthful of Cheese

    Közzétéve: 2021. 07. 28.
  7. Comedian Betsy Sodaro Knows the Secret to Benihana Rice

    Közzétéve: 2021. 07. 21.
  8. Author J. Kenji López-Alt Sears His Meat (But You're Wrong About Why)

    Közzétéve: 2021. 07. 14.
  9. Comedian Jon Gabrus Makes Duck Sauce Sound Disgusting

    Közzétéve: 2021. 07. 07.
  10. Actor Courtney Henggeler Stocks Up on Butter

    Közzétéve: 2021. 06. 30.
  11. Actor Henry Winkler Goes Gaga Over a Cheese Cart

    Közzétéve: 2021. 06. 23.
  12. Actor Taylor Misiak Can Be Found at B Dubs

    Közzétéve: 2021. 06. 16.
  13. Chef Jacques Pépin Rejected the Kennedys

    Közzétéve: 2021. 06. 09.
  14. Season 4 of Green Eggs and Dan

    Közzétéve: 2021. 06. 02.
  15. Introducing Trail Weight

    Közzétéve: 2021. 04. 22.
  16. Introducing Table Flipping

    Közzétéve: 2021. 04. 14.
  17. Introducing Homemade

    Közzétéve: 2021. 03. 03.
  18. Actor Paris Berelc is the Pretty One

    Közzétéve: 2021. 02. 17.
  19. Chef Frank Prisinzano Waxes On, Waxes Off

    Közzétéve: 2021. 02. 10.
  20. Comedian Jessica Kirson Needs at Least 10 Ladles of Food

    Közzétéve: 2021. 02. 03.

7 / 9

Taking a new look at “you are what you eat,” comedian Dan Ahdoot brings listeners in on conversations about food, life, and more, with some of his most entertaining friends. Not your typical, holier-than-thou food show, Green Eggs and Dan is the type of food podcast you’d make with your friends around the table, roasting more than just the food.

Visit the podcast's native language site