159 Epizód

  1. Tea Class with Shiuwen | ”Jet-Lag” or ”Bound Up” Tea

    Közzétéve: 2022. 08. 22.
  2. Tea Class with NOAH | PNW Charcoal Roasted Oolong

    Közzétéve: 2022. 08. 08.
  3. Tea Class with Shiuwen | Getting to Know a New Tea

    Közzétéve: 2022. 07. 25.
  4. Tea Class with Shiuwen | John Brews a Pot of Tea

    Közzétéve: 2022. 07. 11.
  5. Tea Class with Shiuwen | Recognizing Cha Qi with Smelling Cups

    Közzétéve: 2022. 06. 27.
  6. Tea Class with Shiuwen | Techniques for Identifying Stale Tea Pt. 2

    Közzétéve: 2022. 06. 13.
  7. Tea Class with Shiuwen | Techniques for Identifying Stale Tea Pt. 1

    Közzétéve: 2022. 06. 06.
  8. Tea Class with Shiuwen | Tracing Tea’s Scent Inside The Body

    Közzétéve: 2022. 05. 23.
  9. Tea Class with Shiuwen | Brewing Basics : Timing #NoFear #MakeMistakes

    Közzétéve: 2022. 05. 09.
  10. Tea Class with Shiuwen | The Breaking Point

    Közzétéve: 2022. 04. 25.
  11. Tea Class with Shiuwen | Brewing Basics : Finding Your ”Golden Ratio”

    Közzétéve: 2022. 04. 11.
  12. Tea Class with Shiuwen | Fundamentals of Tasting : Noticing New Sensations of Roasted Oolong

    Közzétéve: 2022. 03. 28.
  13. Tea Class with Shiuwen | Brewing Basics : Get The Most Out Of Premium Oolong With Boiling Water

    Közzétéve: 2022. 03. 12.
  14. Season 2 : Tea Class with Shiuwen PREMIER | Fundamentals of Tasting : BASIC vs PREMIUM Green Oolong

    Közzétéve: 2022. 02. 28.
  15. The Next Generation of Tea Tasters

    Közzétéve: 2021. 12. 28.
  16. Oolongs with the Oolong Owl | Tea Blogger

    Közzétéve: 2021. 12. 14.
  17. Drinking Teas the Surprised Me with Steve | Tea Friend

    Közzétéve: 2021. 11. 29.
  18. Tea Class with Young Johnny | Student of Tea

    Közzétéve: 2021. 11. 15.
  19. Warrior Teas with Kim Ivy | Taichi Instructor

    Közzétéve: 2021. 11. 01.
  20. Choosing Teas That Represent My Friends Timothy and Lewis | Artist, Painter

    Közzétéve: 2021. 10. 18.

2 / 8

Shiuwen, the owner of Floating Leaves, invites guests to her tea table for good discussion and a pot of gongfu cha.

Visit the podcast's native language site