Dr. Scoff and the Prof: Food, History and Mirth
Podcast készítő Dr Clay Gransden & Associate Professor Bryce Evans
20 Epizód
-
Diets (Special Coronavirus Episode)
Közzétéve: 2020. 04. 07. -
Rationing (Special Coronavirus Episode)
Közzétéve: 2020. 03. 26. -
Stockpiling (Special Coronavirus Episode)
Közzétéve: 2020. 03. 21. -
Chophouses
Közzétéve: 2019. 11. 04. -
Absinthe
Közzétéve: 2019. 06. 26. -
Feeding History
Közzétéve: 2019. 05. 21. -
Easter
Közzétéve: 2019. 04. 08. -
Gin
Közzétéve: 2019. 03. 02. -
Food Conspiracy
Közzétéve: 2019. 02. 03. -
Presidential Food
Közzétéve: 2019. 01. 17. -
Christmas Podding
Közzétéve: 2018. 12. 09. -
Fast Food
Közzétéve: 2018. 11. 10. -
Food Riots
Közzétéve: 2018. 10. 18. -
Hyphenated Foods
Közzétéve: 2018. 09. 20. -
Smithsonian - Food at the National Museum of American History
Közzétéve: 2018. 08. 24. -
Flavour
Közzétéve: 2018. 07. 19. -
Social Eating
Közzétéve: 2018. 06. 14. -
Airline Food (Special episode)
Közzétéve: 2018. 05. 03. -
Curious Foods
Közzétéve: 2018. 02. 27. -
Sugar
Közzétéve: 2018. 01. 21.
1 / 1
The premier Food studies/food history podcast where an Associate Professor of History and a Dr of Marketing discuss food from the past. Gastronomy and humour. Your one-stop-shop for discussion of food policy, food history, cookery and mirth. Have a listen and get in touch: Twitter - @drscoffprof @drbryceevans Email - [email protected]