49 Epizód

  1. A History of Beef and Butchery

    Közzétéve: 2021. 10. 15.
  2. Sopa, Caldo, and Crema

    Közzétéve: 2021. 10. 06.
  3. Tequila, the OG Mexican Spirit

    Közzétéve: 2021. 09. 29.
  4. Building Blocks and Other Chef Secrets

    Közzétéve: 2021. 09. 22.
  5. A Tour of the Valle de Guadalupe Food & Wine Scene

    Közzétéve: 2021. 06. 02.
  6. Recados and the Magic of Spice Blends

    Közzétéve: 2021. 05. 26.
  7. Crossing Culinary Borders

    Közzétéve: 2021. 05. 19.
  8. Preserving Diversity Through Corn Whiskey

    Közzétéve: 2021. 05. 12.
  9. Fall in Love With Oaxaca

    Közzétéve: 2021. 05. 05.
  10. Tracing The Development of Mexican Cuisine

    Közzétéve: 2021. 04. 28.
  11. A Mexican Cheese Board

    Közzétéve: 2021. 04. 21.
  12. Praise the Lard

    Közzétéve: 2021. 04. 14.
  13. Birria from Jalisco to Chicago

    Közzétéve: 2021. 04. 07.
  14. ...Until it Sounds Like Sand: Rick Bayless on Rice

    Közzétéve: 2021. 03. 31.
  15. Eat Your Bugs!

    Közzétéve: 2021. 03. 24.
  16. Mole Through the Generations

    Közzétéve: 2021. 03. 17.
  17. Not All Beans Were Created Equal

    Közzétéve: 2021. 01. 15.
  18. Following the Seasons with Melissa's Produce

    Közzétéve: 2021. 01. 06.
  19. A Smoked Chile Tutorial

    Közzétéve: 2020. 12. 30.
  20. The Complexity of Chocolate

    Közzétéve: 2020. 12. 23.

2 / 3

They’re mother and son, but also award-winning celebrity chefs, restaurateurs, and cookbook authors. Aarón Sánchez and Zarela Martínez will take you on a culinary journey featuring regional ingredients that are the soul of Mexican cuisine. From chilis to chocolate and everything in between, Aaron, Zarela and special guests will share stories, tips, techniques, and quintessential recipes in spirited kitchen table conversations.

Visit the podcast's native language site