Miért jó kombuchát inni kóla helyett? Neked és a klímának is!
Partizán Podcast - Podcast készítő Partizán Podcast
Mire jó a fermentálás, és egyáltalán mi az? Miért jó, ha szertartásosak az étkezéseink? Miért érdemes tudnunk, hogy mik a körülöttünk lévő, ehető vad- és gyógynövények? Miért volt fontos szerepe minden nagy civilizáció fejlődésében a sörnek, bornak, kefirnek, ecetnek? Mikor vesztettük el az egyensúlyi helyzetet a növénytermesztésben és az állattenyésztésben? Az elmúlt évtizedekben miért csökkent 40 százalékkal a zöldségek és gyümölcsök tápanyagértéke? Az 1jövő podcastban Borbély Ede vendége Farkas Fruzsina volt, aki korábban a Salt sommelier-je volt, most pedig vállalkozóként egészséges italokat készít természetes alapanyagokból. Az adás elkészítésében közreműködött Kiszely Anna.Támogasd te is a Partizán munkáját!https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/Nézd, olvasd, hallgasd - minden péntek reggel:https://pentekreggel.huA Partizán Podcast oldalait itt találod:YouTube: https://www.youtube.com/@PartizanPodcastFacebook: https://www.facebook.com/partizanpodcast/A Partizán videóit itt tudod megnézni:https://www.youtube.com/c/@PartizanmediaTovábbi támogatási lehetőségekről bővebben:https://www.partizanmedia.hu/tamogatas